FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Αλφειός 0-1: Επεισοδιακό «διπλό» στο Καλλίκωμο ο Αλφειός

Ημερομηνία: 28-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αλφειός πέτυχε μεγάλο όσο και επεισοδιακό διπλό στο Καλλίκωμο κόντρα στον Ξενοφώντα με 0-1 και η ομάδα του Επιταλίου μείωσε στον ένα βαθμό την απόσταση από την ομάδα της Κρέστενας και ελπίζει στην 2η θέση, αν την τελευταία αγωνιστική κερδίσει την Θύελλα και ο Ξενοφών δεν κερδίσει στο Πελόπιο! Προφανώς, ο Ξενοφών έχει ακόμα το πάνω χέρι για την 2η θέση…
Η ομάδα του Κώστα Μπακάλη προηγήθηκε στο 23’ με σουτ του Αγριδιώτη μέσα από την περιοχή, κι ενώ χρέη γκολκίπερ εκτελούσε ο νεοαποκτηθείς Βασίλης Κουής καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα τραυματίστηκε στο γόνατο ο Κουτρουμπής και αποχώρησε από τον αγώνα (ο δεύτερος γκολκίπερ Αποστολάκος είναι τιμωρημένος). Μετά το γκολ στα γκολπόστ έκατσε ο Αναμουρλίδης. Στο 30΄ ο Αγριδιώτης έχασε ευκαιρία για το 0-2 για τον Αλφειό.
Στο β΄ μέρος ο Βυθούλκας κράτησε το 0-1 με τρεις μεγάλες αποκρούσεις, δύο σε σουτ του Πάρη Κωνσταντόπουλου στο 70΄ και 80΄, κι άλλη μια σε σουτ του Θανάση Καλαντζή προς το τέλος του αγώνα, που απογειώθηκε στο «Γ» αποκρούοντας σωτήρια. Νωρίτερα, στο 58΄ είχε αποβληθεί με 2η κίτρινη ο Καρανάσης για μαρκάρισμα και στο 85΄ ο Μούτσος για “θέατρο”! Στο 90΄ αποβλήθηκε επίσης με 2η κίτρινη ο Διονυσόπουλος και στις καθυστερήσεις οι Ηλιόπουλος, Τσιτσιρόπουλος, σε ένα ματς με πολλά νεύρα.

Ξενοφών: Κουτρουμπής (20΄ λ.τρ. Αναμουρλίδης), Βαγγόπουλος (70’ Θ. Κωνσταντόπουλος), Γ. Καλαντζής (70’ Παναγόπουλος), Τσίτσος, Κύτταρης, Ηλιόπουλος, Κουής (50’ Θ. Καλαντζής), Διονυσόπουλος, Μπακατσέλος, Τσιγκούνης (50΄ Π. Κωνσταντόπουλος), Μούτσος.

Αλφειός: Βυθούλκας, Τσιτσιρόπουλος, Καρανάσης, Τσαντίλης, Μανέτας, Τεκερλέκης, Δρογγίτης, Καλομοίρης (70΄ Λιαρόπουλος), Βαραμπούτης, Αγριδιώτης, Λαμπρόπουλο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος