FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Β.-Αστέρας 6-0: Ανέβηκε πρώτος, περιμένει αντίπαλο!

Ημερομηνία: 28-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού συνέτριψε 6-0 τον Αστέρα Αμαλιάδας, κατέκτησε την 1η θέση στον 2ο Όμιλο, μια μεγάλη και ιστορική επιτυχία για τους “ερυθρόλευκους” του Μιχάλη Παπουτσή, και στα πλέι-οφ θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο του 1ου Ομίλου (δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, αλλά πιθανότερος αντίπαλος είναι ο Ξενοφών).
Η ομάδα του Βαρθολομιού ήταν καταιγιστική και στα δύο ημίχρονα κόντρα σε έναν Αστέρα που αγωνίστηκε με τρεις μικρούς στην 11άδα ενώ πέρασαν αλλαγή άλλοι πέντε στο β μέρος! Στο 13΄ ο Π. Τσουκαλάς έκανε το 1-0 με σουτ και ο ίδιος παίκτης στο 27΄ το 2-0 από έξυπνη εκτέλεση πλαγίου άουτ του Μπουρούκη! Στο 38΄ ο Μπουρούκης έγραψε το 3-0 με πλασέ που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, ο Ράλλης στο 52΄ σημείωσε το 4-0 επίσης με πλασέ μέσα από την περιοχή και τα άλλα δύο γκολ πέτυχε ο Μονόλιθος στο 60΄ και στο 75΄.

Ηλειακός Β.: Κολίτζας, Γιούλης, Χριστοφοράτος (55΄ Βούτος), Κυριαζής, Καμαρινός (60΄ Πανόπουλος), Γκίνης, Μονόλιθος, Μπουρούκης, Κουλούρης (55΄ Σίμα), Π. Τσουκαλάς (70΄ Παπαδόπουλος), Ράλλης (60΄ Βέρρας).

Αστέρας: Γαλανόπουλος, Σάκκος (60΄ Γιαννόπουλος), Χριστόπουλος, Μπουγονικολός, Σιούλας (75΄ Χριστοδουλόπουλος), Γουρουνάς (75΄ Φωτακόπουλος), Ανουντσιάτα, Τσάλας (60΄ Ράλλης), Σταυρούλιας (75΄ Γουρδουμπάς), Μπατζακόπουλος, Μπομπής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος