FOLLOW US: facebook twitter

Πελόπιο-Πέλοπας Πύργου 1-3: Με Γεωργίου ξανά…

Ημερομηνία: 28-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πέλοπας Πύργου με πρωταγωνιστή ξανά τον Θάνο Γεωργίου που πέτυχε δύο γκολ κι έφτασε τα 5 στο πρωτάθλημα, όλα τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (έχει πετύχει κι ένα γκολ στο Κύπελλο), πέρασε με 3-1 από το Πελόπιο και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, τρέφοντας και αυτός μαθηματικές ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι-οφ! Το Πελόπιο πλέον πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό (είναι στον -7 από την Θύελλα) καθώς θέλει νίκη επί του Α.Ο. Ξενοφών και ήττα της Θύελλας από τον Αλφειό. Πάντως, ο πρόεδρός του, Νίκος Χριστόπουλος, έκανε δήλωση με αιχμές στην «Πρωινή»: «Κύριοι που ασχολείστε με τον αθλητισμό, ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και παιδεία, δεν πουλιέται ούτε αγοράζεται. Ο καλύτερος διακρίνεται».
Στο ματς οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή φάση, στο 20΄, με δυνατό σουτ του Καραχάλιου μέσα από την περιοχή που απέκρουσε ο Μικελόπουλος. Στο 37’ ο Γεωργίου πήρε τ’ όπλο του και με ωραίο πλασέ από ασίστ του Κανελλόπουλου έκανε το 0-1. Το Πελόπιο ισοφάρισε στο 57΄ με δυνατό σουτ του Αδάμη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά στο 76΄ μίλησε ξανά ο Γεωργίου με εκπληκτικό πλασέ έξω από την μεγάλη περιοχή στο «Γ» (1-2). Στο 88΄ ο Άγγελος Μπουλούτας αξιοποίησε σέντρα του Βαρδάρη και με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για την ομάδα του Νίκου Δαβουρλή.

Πελόπιο: Γρηγορόπουλος, Μπριτζίκης (46’ Τσιμάνης), Βαμβακάς (46’ Σταμόπουλος), Η. Καραχάλιος, Καρβουνιάρης, Κουτσογιαννόπουλος (46’ Τζάρο), Χριστόπουλος, Αδάμης, Γ. Χριστόπουλος, Σακέλλης, Γ. Καραχάλιος.

Πέλοπας: Μικελόπουλος, Χριστακόπουλος, Καλαθάς, Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Δαβουρλής (72’ Μπουλούτας), Γεωργίου (86’ Παπαδάτος), Χαραλαμπόπουλος (76’ Π. Πλατής), Τσιχλιάς (72’ Βαρδάρης), Δημητρόπουλος, Κανελλόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος