FOLLOW US: facebook twitter

Ξανά στο «σφυρί» το Κάμπινγκ της Κουρούτας

Ημερομηνία: 14-03-2023 | Συντάκτης:

Προκηρύχθηκε εκ νέου ηλεκτρονικός διαγωνισμός από την ΕΤΑΔ

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου

Διαθέσιμο για παραχώρηση είναι ξανά το Κάμπινγκ της Κουρούτας, καθώς η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) προκήρυξε εκ νέου ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό μέσω της ιστοσελίδας e-publicrealestate.gr.

Το αντίτιμο της εκμίσθωσης ξεκινά από τις 65.000 ευρώ ετησίως, όπως και την προηγούμενη φορά που είχε προκηρυχθεί, για δεκαπενταετή παραχώρηση με δυνατότητα παράτασης για 10 επιπλέον χρόνια. Η προθεσμία κατάθεσης προσφορών ολοκληρώνεται στις 25 Απριλίου του 2023 και θα πρέπει να κατατεθεί ηλεκτρονικά το 5% επί της ανώτατης υφιστάμενης προσφοράς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει επισήμως η ΕΤΑΔ, η εκμίσθωση αφορά έκταση 22 στρεμμάτων, στην οποία εκτείνεται το κάμπινγκ, το οποίο απέχει 5χλμ. από την Αμαλιάδα, είναι παραθαλάσσιο, βρίσκεται εκτός οικισμού και περιλαμβάνει χώρους εστίασης και αναψυχής καθώς και οικίσκους, χώρους υποδοχής, χώρους υγιεινής, λοιπούς βοηθητικούς και αποθηκευτικούς χώρους, εγκαταστάσεις εστίασης και αναψυχής (εστιατόριο, αναψυκτήριο κλπ.), χώρους αθλοπαιδειών, χώρους στάθμευσης κ.λπ.

Σκοπός της μίσθωσης είναι η λειτουργία του κάμπινγκ, καθώς και των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Οι απαιτούμενες εργασίες ανακαίνισης, αποκατάστασης, επισκευής και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του θα εκτελεσθούν αποκλειστικά με δαπάνες, έξοδα και ευθύνη του μισθωτή.

Yπενθυμίζεται πως ηλεκτρονικός διαγωνισμός είχε προκηρυχθεί και τον Νοέμβριο του 2021, προκαλώντας αντιδράσεις στους τοπικούς φορείς, εξέλιξη που οδήγησε την ΕΤΑΔ στη ματαίωση του διαγωνισμού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος