FOLLOW US: facebook twitter

Δημοπρατούνται έργα αγροτικής οδοποιίας

Ημερομηνία: 14-03-2023 | Συντάκτης:

Αθροιστικού προϋπολογισμού ένα εκατ. ευρώ από τον δήμο Ήλιδας

Δύο έργα που αφορούν τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας δημοπρατεί προσεχώς ο δήμος Ήλιδας, καθώς η οικονομική Επιτροπή ενέκρινε κατά πλειοψηφία τα τεύχη δημοπράτησης.

Το πρώτο έργο αφορά την ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου στην Κοινότητα Αμαλιάδας, ύψους 500.000 ευρώ το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020» με συγχρηματοδότηση από το Ε.Γ.Τ.Α.Α. – Δράση 4.3.4: «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις», Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η συγκεκριμένη πράξη αφορά στην ασφαλτόστρωση του υφιστάμενου χωμάτινου αγροτικού δρόμου που ξεκινά από τη συμβολή με τη δημοτική οδό Αντωνίου Πετραλιά και καταλήγει στη συμβολή με την Επαρχιακή οδό Αμαλιάδας – Σαβαλίων, σε συνολικό μήκος δύο χλμ περίπου, με ταυτόχρονη βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών του, καθώς και ασφαλτόστρωση τμήματος αγροτικού δρόμου σε συνολικό μήκος 430 μ. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε δώδεκα μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης

Το δεύτερο έργο είναι η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στο οδικό τμήμα Βάλμη – Απιδούλα, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, το οποίο προβλέπει την ολοκλήρωση κατασκευής εργασιών Οδοποιίας του τμήματος Βάλμη-Απιδούλα, για τα προηγούμενα τμήματα του οποίου έχουν πραγματοποιηθεί αντίστοιχες εργολαβίες, με πιστώσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.), του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Φορέα τον πρώην Δήμο Πηνείας. Η κατασκευή του έργου πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα σχέδια που έχουν εκπονηθεί από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος