FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: Δυνατή παρουσία στην Λακωνία

Ημερομηνία: 14-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι Άγγελος Σπηλιόπουλος, Δημήτρης Γαλανόπουλος σε δράση.

4οι οι Σπηλιόπουλος, Γαλανόπουλος στις Καρυές

Μια ακόμα επιτυχία για την ομάδα του Ποδηλατοδρόμου Πύργου στις Καρυές Λακωνίας σημειώθηκε την Κυριακή από τους Άγγελο Σπηλιόπουλο, Δημήτρη Γαλανόπουλο, που κατέκτησαν την 4η θέση αντίστοιχα στις κατηγορίες Παμπαίδων και Παίδων. Να σημειώσουμε πως μια πτώση του Άγγελου λίγο πριν τον τερματισμό του στοίχισε την 3η θέση. Ωστόσο, άξια αγωνιστική παρουσία υπήρξε και από τους δύο άλλους αθλητές της ομάδας του Ποδηλατοδρόμου. Πρόκειται για τον Ανδρέα Παπανικολόπουλο και τον Τρύφωνα Παπαλάμπρο, που τερμάτισαν στην 9η και 14η θέση αντίστοιχα.

Ο Ανδρέας Παπανικολόπουλος.

Τους αθλητές συνόδευσαν στον αγώνα οι γονείς τους έχοντας πάντα δίπλα τους τον Άγγελο Παπαλάμπρο. Οι νεαροί αθλητές του Ποδηλατοδρόμου αγωνίζονται για τρίτη χρονιά κάτω από την επίβλεψη του Διονύση Μαντά και κυρίως του Άγγελου Παπαλάμπρου, ο οποίος είναι και ο άνθρωπος που με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια δουλεύει την ακαδημία.

Η ομάδα θα συνεχίσει την Τετάρτη στην Τρίπολη το αγωνιστικό της πρόγραμμα, ενώ οι μεγαλύτερες κατηγορίες θα μπουν στο καλεντάρι από την προσεχή Κυριακή.

Αθλητές και γονείς στις Καρυές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia