FOLLOW US: facebook twitter

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ Ηλίανθος στην Βιβλιοθήκη Πύργου

Ημερομηνία: 18-03-2022 | Συντάκτης:

Την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Πύργου, όπου και έτυχαν εξαιρετικής υποδοχής από τη Διευθύντρια, κ. Νίκη Κατσιάπη, επισκέφθηκαν τα παιδιά της πρωινής βάρδιας του ΚΔΑΠ Ηλίανθος.


Η κ. Κατσιάπη παρουσίασε σε powerpoint την ιστορία της Βιβλιοθήκης στα βάθη των ετών και την εξέλιξή της από «Ηλειακή Βιβλιοθήκη εν Πύργω» σε Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Πύργου, αλλά και τον ρόλο συγκεκριμένων ανθρώπων στην ιστορία της βιβλιοθήκης, όπως αυτός του ιδρυτή της κ. Χριστόπουλου (ή Χριστιά).

Επίσης, ξεναγηθήκαν στους χώρους του κτιρίου, όπου τα παιδία ήρθαν σε επαφή με διάφορα βιβλία, τα περιεργάστηκαν και έμαθαν πώς μπορεί κανείς να δανειστεί ένα από αυτά.

Επιπρόσθετα, δεν θα μπορούσε μια δυνατή φιλία και συνεργασία να μην ξεκινήσει με ανταλλαγή δώρων μεταξύ τους. Έτσι, τα παιδιά πήραν καπέλα με το λογότυπο της βιβλιοθήκης και στην κ. Κατσιάπη χάρισαν ένα ημερολόγιο και ένα κηροπήγιο, δημιουργήματα των παιδιών φυσικά!
«Στα επόμενα που θα έρθουν λοιπόν, γιατί όταν η όρεξη και η φαντασία συναντούν την καλοσύνη, την προσφορά και την ανθρωπιά το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι εκπληκτικό! Κ. Νίκη σας ευχαριστούμε για όλα μέσα από την καρδιά μας! Εις το επανιδειν!» τόνισαν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος