FOLLOW US: facebook twitter

Α. Μαρίνος: «Κοντά στην έναρξη εργασιών για το νέο σχολείο»

Ημερομηνία: 17-03-2022 | Συντάκτης:

Ανακοινώσεις μετά… μουσικής από τον Δήμαρχο Πηνειού Α. Μαρίνο στην εξαιρετική εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού αφιερωμένη στο 1821


Με μια ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση που ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος για την πρόοδο των διαδικασιών κατασκευής του νέου σχολικού κτιρίου, ξεκίνησε η εκδήλωση – αφιέρωμα του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Πολιτιστικό Κέντρο Βαρθολομιού. Μια εξαιρετική συναυλία από το σύνολο παραδοσιακής μουσικής του Μουσικού σχολείου Βαρθολομιού , αφιέρωμα στην Ελληνική Επανάσταση του 1821, που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό και απέδειξε για μια ακόμα φορά το πόσο σημαντικό ρόλο επιτελεί το συγκεκριμένο σχολείο στην διαμόρφωση μουσικής παιδείας των μαθητών του που φοιτούν σε αυτό από όλο το νομό.

Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος, από την σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Βαρθολομιού, αφού συνεχάρη τους μαθητές και καθηγητές του Μουσικού σχολείου, ανακοίνωσε ότι προχωρά με γοργούς ρυθμούς το θέμα της κατασκευής του νέου σχολικού κτιρίου που εκτιμά ότι σε δύο χρόνια θα είναι έτοιμο για να υποεχθεί τη μαθητιώσα νεολαία. Ειδικότερα ανέφερε: «Συγχαίρω για μια ακόμη φορά τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου, για το έργο που παράγεται.Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω την πρόοδο που έχουμε στο θέμα της κατασκευής του νέου Μουσικού Σχολείου: ήδη ο φάκελος της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία «Ιλισσός ΑΤΕ» βρίσκεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο για προσυμβατικό έλεγχο και αναμένουμε τις επόμενες μέρες την απόφαση. Αμέσως μετά αναλαμβάνουν δράση τα μηχανήματα για να ανοίξουν τα θεμέλια εκείνα που θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά μας ,στα παιδιά ολόκληρης της Ηλείας, να παράξουνΠολιτισμό. Εκτιμώ πως σε δύο χρόνια το νέο υπερσύγχρονο κτίριο θα παραδοθεί στη μαθητιώσα νεολαία».

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος, ο οποίος συνεχάρη όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης που δικαίως απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia