FOLLOW US: facebook twitter

Συνδυασμός εμπειρίας και ανανέωσης

Πλήρης επιβεβαίωση της «Πρωινής» για τη σύνθεση της νέας δημοτικής Αρχής Πύργου

 

Μοίρασε αρμοδιότητες με 6+2 αντιδημάρχους ο δήμαρχος Στάθης Καννής, ο οποίος κράτησε τον Προγραμματισμό υπό την ευθύνη του ορίζοντας πέντε εντεταλμένους συμβούλους

 

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου

 

Το νέο σχήμα διοίκησης γνωστοποίησε χθες ο νέος δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής, επιβεβαιώνοντας πλήρως το προχθεσινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της «Πρωινής» για τα πρόσωπα που θα το απαρτίζουν.

Ο κ. Καννής έκανε πράξη την εξαγγελία του για αξιοποίηση των περισσότερων δημοτικών συμβούλων της παράταξης, κατανέμοντας το σύνολο των αρμοδιοτήτων του δήμου, και συνδύασε την ανανέωση με την εμπειρία. Συνολικά ορίστηκαν έξι έμμισθοι αντιδήμαρχοι και δύο άμισθοι, ενώ τοποθετήθηκαν και πέντε εντεταλμένοι σύμβουλοι στους τομείς του Προγραμματισμού, του οποίου την εποπτεία θα έχει ο ίδιος ο δήμαρχος.

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Υπηρεσίας Δόμησης αναλαμβάνει ο πολιτικός μηχανικός Βασίλης Παναγόπουλος, ο οποίος επιστρέφει σε έναν τομέα που γνωρίζει με επάρκεια.

Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών αναλαμβάνει ο δικηγόρος Νίκος Θεοδώρου

και  αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Προστασίας & Υγείας ο οδοντίατρος Δημήτρης Τζουανόπουλος.

 

Ο δικηγόρος Επαμεινώνδας Κυριαζής ορίστηκε αναπληρωτής δημάρχου και αντιδήμαρχος  Διοικητικών Υπηρεσιών-Κ.Ε.Π. έχοντας επιπλέον και την ευθύνη του Αθλητισμού.

 

Ο ελεύθερος επαγγελματίας Σπύρος Κωνσταντόπουλος τοποθετήθηκε αντιδήμαρχος  Αγροτικής Οδοποιίας και της Δημοτικής Ενότητας Ωλένης, στην οποία εκλέγεται, ενώ ο σύμβουλος επιχειρήσεων, Βασίλης Φάμελος ορίστηκε αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας-Ανακύκλωσης & Πρασίνου.

Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός Θεόδωρος Κόρδας αναλαμβάνει άμισθος αντιδήμαρχος Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης

και ο γιατρός Γεώργιος Κάρδαρης άμισθος αντιδήμαρχος Πολιτισμού.

Όπως είχαμε γράψει στο πρόσφατο ρεπορτάζ, ο Στάθης Καννής αποφάσισε να κρατήσει υπό την ευθύνη του τον τομέα του Προγραμματισμού και να ορίσει εντεταλμένους συμβούλους για κάθε υποενότητα, οι οποίοι θα ενημερώνουν απευθείας τον ίδιο για τα πεπραγμένα τους.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ελεύθερος επαγγελματίας Παντελεήμων (Λάκης) Αθανασόπουλος αναλαμβάνει τον τομέα της Πολιτικής προστασίας & της Δημοτικής Αστυνομίας,

ο οδοντίατρος και πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας, Αλέκος Γαλανόπουλος τον τομέα Τουρισμού και ο Αθανάσιος Τσαμπρινός τον τομέα των Νέων Τεχνολογιών & Πληροφορικής.

Επιπλέον, ο λογιστής-φοροτεχνικός Βασίλης Λιακόπουλος ορίστηκε εντεταλμένος Νεολαίας & Εθελοντισμού, ο παραγωγός Γεώργιος Βέρροιος στον τομέα Αγροτικής Παραγωγής (με ευθύνη και τη φροντίδα αδεσπότων) και στη Δ.Ε. Ιαρδάνου, όπου και εκλέγεται, ενώ η οικονομολόγος Ελένη Μπαγιώργου-Κλωνάρη αναλαμβάνει εντεταλμένη στη Δ.Ε. Βώλακος, όπου και εκλέγεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρωινής», ο σχεδιασμός για τη ΔΕΥΑ Πύργου δεν αλλάζει, καθώς επικρατέστερη για την προεδρία παραμένει η Ρούλα Αλικάκη-Τζανέτου, ενώ και για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου φαβορί είναι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, Κώστας Νικολούτσος.  


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος