FOLLOW US: facebook twitter

Η νέα ηγετική ομάδα του δήμου Ήλιδας

Ημερομηνία: 05-01-2024 | Συντάκτης:

Aνακοινώθηκε το νέο διοικητικό σχήμα αντιδημάρχων και Γ.Γ από τον δήμαρχο Χρήστο Χριστοδουλόπουλο

 

Τις ονομασίες των νέων Αντιδημαρχιών, καθώς και τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας που θα στελεχώσουν τη νέα διοίκηση του Δήμου Ήλιδας, ανακοίνωσε ο δήμαρχος κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Μάλιστα, ήδη τα μέλη της νέας Δημοτικής αρχής Ήλιδας είχαν στον γραφείο του Δημάρχου στο Συνεδριακό Κέντρο της Σοχιάς, την πρώτη τους εθιμοτυπική συνάντηση.

Στη συνάντηση συμμετείχαν -μεταξύ άλλων- η νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας Θεώνη Γεωργοπούλου και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΗΛΙΔΑ 36» Ανδρέας Παπαδάκος.

Η νέα σύνθεση των αντιδημάρχων είναι η εξής:

Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μέριμνας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εξυπηρέτησης του Δημότη αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Γεωργουλής,

Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διαφάνειας αναλαμβάνει ο Σπύρος Λαμπρινός,

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Ηλεκτροφωτισμού και Ποιότητας Ζωής αναλαμβάνει ο Ντίνος Τρικόγιας,

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Υποδομών, Πολιτικής Προστασίας και Υδάτινων Πόρων αναλαμβάνει ο Κώστας Τσεριώνης,

Αντιδήμαρχος Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αναλαμβάνει ο Ηλίας Ευσταθόπουλος,

Αντιδήμαρχος Πηνείας, Δημοτικών Διαμερισμάτων και Πρωτογενούς Τομέα αναλαμβάνει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Αντιδήμαρχος Προσχολικής Αγωγής, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης αναλαμβάνει ο Γιάννης Αθανασόπουλος,

Αντιδήμαρχος Άθλησης, Νέας Γενιάς και Τουριστικής Προβολής αναλαμβάνει ο Γιώργος Κράλλης,

Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας, Προσέλκυσης Επενδύσεων και Εξωστρέφειας αναλαμβάνει ο Μάκης Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος θα είναι και αναπληρωτής του Δημάρχου Ήλιδας,

*Στην θέση του νέου Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ήλιδας ανακοινώνεται ο κ. Άκης Χουζούρης.

 

Χρήστος Χριστοδουλόπουλος: «Ξεκινάμε με όραμα, σχέδιο, γνώση και όρεξη για δουλειά»

Όπως τόνισε ο κύριος Χριστοδουλόπουλος, κατά την πρώτη συνάντηση που είχε με τους νέους αντιδημάρχους του, «Σχεδιάσαμε τις Αντιδημαρχίες και τους τομείς ευθύνης, ώστε να αντανακλούν με τρόπο ξεκάθαρο τη νέα αντίληψη διοίκησης που πρεσβεύουμε ως νέα δημοτική αρχή».

Ο κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος ζήτησε από όλους τους αντιδημάρχους αγαστή συνεργασία μεταξύ τους, με μοναδικό στόχο την αλλαγή αντίληψης και την βελτίωση της εικόνας στην πόλη και τα δημοτικά διαμερίσματα, αλλά και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των δημοτών.

Όπως επεσήμανε  μεταξύ άλλων: «Ίσως για κάποιους οι ονοματοδοσίες να είναι πράξεις καθαρά συμβολικές, για εμάς όμως αποτελούν κινήσεις ουσιαστικής σημασίας, έναν δήμο που οφείλει να είναι σύγχρονος, συμμετοχικός, λειτουργικός, εξωστρεφής και φιλικός προς τους κατοίκους του και το περιβάλλον. Αισθάνομαι υπερήφανος που θα είμαι επικεφαλής μίας ομάδας η οποία αποτελείται από ένα εξαιρετικό κράμα εμπειρίας και ενθουσιασμού, τεχνογνωσίας και οράματος. Φυσικά, όλοι γνωρίζουν ότι η αξιολόγηση θα είναι αδιάλειπτη και καθημερινή, με μεγαλύτερο κριτή τον ίδιο τον πολίτη. Ξεκινάμε το έργο μας, πάντα με σχέδιο, γνώση και όρεξη για δουλειά, όντας πάντα δίπλα στους δημότες μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος