FOLLOW US: facebook twitter

Συμβουλευτική γονέων και εφήβων στο 3ο Γενικό Λύκειο Πύργου

Ημερομηνία: 17-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου ΓΕΛ Πύργου, με σκοπό να συμβάλει στην ενημέρωση του σοβαρού θέματος του επαγγελματικού προσανατολισμού των μαθητών σε συνάρτηση με το ρόλο των γονέων, πραγματοποιεί απογευματινή ημερίδα ενημέρωσης – συμβουλευτικής Γονέων και Εφήβων την προσεχή Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 5 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου (δ/νσηΟλυμπίων&Κολυρίου, τηλ. 26210 31238).

H κα Αλεξοπούλου Μπέκυ θα αναπτύξει το θέμα, θα συζητήσει και θα δώσει στους γονείς πολύτιμες κατευθυντήριες γραμμές στο δύσκολο ρόλο τους ως γονείς κι εμψυχωτές εφήβων που καλούνται να κάνουν κρίσιμες επιλογές για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Η κα Αλεξοπούλου διαθέτει όλα τα εχέγγυα , αφού έχει μεταπτυχιακό στις Επιστήμες της Αγωγής και Εκπαίδευση Ενηλίκων, από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ). Ακόμα έχει εκπαιδευτεί σε προγράμματα του ΕΚΠΑ , του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά, του Εργαστηρίου Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής “Μιχάλης Κασσωτάκης” του ΕΚΠΑ, με αντικείμενα: «Ανάπτυξη Σύγχρονων Παρεμβάσεων στην Επαγγελματικό Προσανατολισμό», «Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας και Εργασίας», «Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας Εφήβων και Ενηλίκων».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος