FOLLOW US: facebook twitter

Δωρεάν Τεστ Παπ στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας – Εξετάστηκαν 23 γυναίκες

Ημερομηνία: 17-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και του Κέντρου Κοινότητας, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας και το Δίκτυο Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας Μαιών της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας  πραγματοποίησε δωρεάν προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο (Τεστ Παπανικολάου σε 23 γυναίκες του Δήμου.

Συγκεκριμένα, στο χώρο του  Κέντρου Υγείας  Αρχαίας Ολυμπίας,  οι μαίες κα Θεοφιλοπούλου Χαρά και κα Μυλωνά Νίκη, εξέτασαν  23 δημότισσες οι οποίες είχαν δηλώσει συμμετοχή, ύστερα από προηγούμενη σχετική ανακοίνωση.

«Στη σημερινή εποχή της οικονομικής δυσπραγίας, μέσω της συγκεκριμένης δράσης, προσφέρουμε σ’ όλες τις γυναίκες του Δήμου μας τη δυνατότητα δωρεάν γυναικολογικού ελέγχου (Τεστ Παπανικολάου), της ισχυρότερης και εγκυρότερης μεθόδου για την πρόληψη σοβαρών προβλημάτων υγείας. Για το λόγο αυτό καλούμε όλες τις γυναίκες από ηλικίες 21 ετών και άνω να αξιοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα και να δηλώσουν συμμετοχή για τη διενέργεια των επόμενων εξετάσεων που θα πραγματοποιηθούν από το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας» σημειώνει με ανακοίνωση του, το γραφείου Δημάρχου.

Πληροφορίες στο τμήμα Κοινωνικής Προστασίας στο τηλέφωνο 2624029087 και για ραντεβού στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας: 2624022250.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος