FOLLOW US: facebook twitter

Στο Νοσοκομείο Πύργου ο διοικητής της 6υς ΥΠΕ Γ. Καρβέλης

Ημερομηνία: 12-02-2022 | Συντάκτης:

Το νοσοκομείο του Πύργου επισκέφθηκε ανήμερα του Αγίου Χαραλάμπους ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, πριν μεταβεί την επίσημη Δοξολογία για τον Πολιούχο στην Αγία Κυριακή, προκειμένου να δει από κοντά τρέχοντα θέματα και να συζητήσει με τον διοικητή και τους γιατρούς των κλινικών. Με το διοικητή κ. Χρήστο Χριστόπουλο, την Δ/ντρια Ιατρικής υπηρεσίας κ. Βασιλείου και την χειρουργό κ. Σαραντοπούλου, συζήτησαν θέματα που αφορούσαν την κλινική κόβιντ που έχει σχεδόν γεμίσει, αλλά και θέματα που αφορούν τα ΤΕΠ για τα επείγοντα περιστατικά και την Χειρουργική.

Ο κ. Καρβέλης ανέφερε σε ό,τι αφορά την κλινική κοβιντ ότι αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 32 ασθενείς και ότι βασικά καλύπτονται ήδη οι ανάγκες σε επίπεδο νομού σε ότι αφορά τις περιπτώσεις κορονοϊού που απαιτείται νοσηλεία, ενώ για τα πιο βαριά περιστατικά επικουρικά λειτουργούν τα Νοσοκομεία της Πάτρας, τα οποία ωστόσο είναι υπερφορτωμένα και δεν υπάρχει εικόνα αποκλιμάκωσης της κατάστασης.

Για την Χειρουργική και τα ΤΕΠ τόνισε ότι “ Είχαμε την ευκαιρία να δούμε κάποια ειδικότερα θέματα που απασχολούν τις κλινικές του νοσοκομείου και σε ό,τι αφορά τα τμήματα επειγόντων περιστατικών και κυρίως ζητήματα που αφορούν την χειρουργική κλινική. Νομίζω ότι από την συνεργασία που είχα με τους επιστημονικούς παράγοντες, δόθηκαν κάποιες κατευθύνσεις και κάποιες λύσεις για την καλύτερη λειτουργία των κλινικών. Προφανώς, είναι ζητήματα με τα οποία έχει ασχοληθεί και η διοίκηση του νοσοκομείου Πύργου και με την οποία όπως γνωρίζετε εδώ και δύο χρόνια τώρα είμαστε σε πλήρη συνεργασία και σε ένα επίπεδο μάλιστα που έχει δώσει πολλές λύσεις σε δύσκολα προβλήματα που αφορούν το νοσοκομείο του Πύργου” τόνισε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος