FOLLOW US: facebook twitter

Κυψέλη: Δολοφόνησε τον 7χρονο γιο της και τον έκρυβε στη βεράντα για 5 χρόνια

Ημερομηνία: 12-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της δολοφονίας 7χρονου από τη μητέρα του στην Κυψέλη.

Όπως έγινε γνωστό η γυναίκα σκότωσε τον επτάχρονο γιο της μαζί με τον σύντροφό της και έκρυβαν για πέντε χρόνια το πτώμα του ανήλικου παιδιού στο μπαλκόνι.

Ο θάνατος του παιδιού ήταν βασανιστικός και επήλθε από μονωτική ταινία.

Η δράστιδα ισχυρίστηκε ότι ο άντρας είχε βάλει το παιδί σε τιμωρία, το είχε όρθιο και νηστικό για μεγάλο διάστημα και όταν το παιδί διαμαρτυρήθηκε του έκλεισε το στόμα. Το παιδί σταμάτησε να αναπνέει. Αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη τους έκρυψαν το πτώμα στο μπαλκόνι.

Όταν μετακόμισαν στο σπίτι στην Κυψέλη, πήραν μαζί τους τα οστά τα οποία τοποθέτησαν σε εργαλειοθήκη στη βεράντα. Μέχρι να νοικιάσουν το σπίτι στην οδό Αστυπάλαιας 22, το διάστημα δηλαδή που έμειναν άστεγοι, κυκλοφορούσαν κουβαλώντας σε τσάντα τη σορό του 7χρονου.

Όλα έγιναν το 2017. Σε όσους ρωτούσαν για το παιδί, η μητέρα απαντούσε πως έμενε στην Πολωνία με τον πρώην σύζυγό της και βιολογικό του πατέρα, με τον οποίο είχαν αποκτήσει και ένα κοριτσάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο 7χρονος όσο και η αδελφή του πήγαιναν στο σχολείο με μώλωπες και χτυπήματα, με αποτέλεσμα το 2018 να ξεκινήσει έρευνα από την εισαγγελία ανηλίκων.

Το κοριτσάκι δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια, ενώ το αγοράκι εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

Η Ελληνίδα μητέρα και ο Πολωνός σύντροφός της συνελήφθησαν και να ομολόγησαν την πράξη τους.

«Εξιχνιάστηκε από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ανθρωποκτονία 7χρονου ημεδαπού που διαπράχθηκε στις αρχές του 2017 στην Αθήνα. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

topontiki.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος