FOLLOW US: facebook twitter

Σενάρια για εμπλοκή του 60χρονου από την Ανδραβίδα και σε άλλες «εξαφανίσεις»

Ημερομηνία: 15-03-2022 | Συντάκτης:

-Για αβάσιμες ιστορίες κάνουν λόγο αστυνομικές πηγές της Ηλείας

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Αβάσιμα σενάρια χαρακτηρίζουν τα αθηναϊκά δημοσιεύματα περί εμπλοκής του 60χρονου προφυλακισθέντος από την Ανδραβίδα σε «ύποπτες» εξαφανίσεις αλλοδαπών εργατών γης, τις οποίες δήθεν επανεξετάζουν οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας.

Το σχετικό δημοσίευμα ανέφερε πως δύο αλλοδαποί εργάτες, ένας Βούλγαρος και ένας Αλβανός, είχαν διαπληκτιστεί το 2019 με τον 61χρονο σε καφενείο οικισμού της Ανδραβίδας. Ο καβγάς φέρεται να είχε ρατσιστικό περιεχόμενο και ο δολοφόνος της Ανδραβίδας φέρεται να απείλησε τους δύο εργάτες με πιστόλι. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, δύο ημέρες αργότερα, όπως φέρεται να είπε ο εργοδότης των εργατών σε κάτοικους της περιοχής, οι αλλοδαποί εξαφανίστηκαν από την περιοχή, χωρίς καν να ζητήσουν τα μεροκάματά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πρωινής, δεν υφίσταται καμία τέτοια έρευνα σε εξέλιξη , αφού ουδέποτε υπήρξαν σχετικές καταγγελίες στο παρελθόν ούτε προέκυψαν σχετικές ενδείξεις από την αστυνομική έρευνα των προηγούμενων εβδομάδων. Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, το μόνο που υπάρχει, είναι μια καταγγελία για απόπειρα ανθρωποκτονίας πριν από εννέα χρόνια, η οποία είχε και τότε απασχολήσει στις αρχές.

Σε ό,τι αφορά καθαυτή την υπόθεση του τετραπλού εγκλήματος στην Ανδραβίδα, οι αστυνομικοί αναμένουν τις εξετάσεις DNA για να διαπιστώσουν αν υπήρχε συνεργός κατά την τέλεση του εγκλήματος, όμως όλα τα συλλεχθέντα στοιχεία ως τώρα αφήνουν ελάχιστες πιθανότητες για αυτό το ενδεχόμενο. Αξίζει να επισημανθεί πως για τον 60χρονο κατηγορούμενο δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης κατά την αναζήτησή του από τις αστυνομικές αρχές της Ηλείας, επομένως δεν υφίσταται νομικά αδίκημα υπόθαλψης εγκληματία από άλλο ή άλλα πρόσωπα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia