FOLLOW US: facebook twitter

Ν. Κοροβέσης: «Η εξωστρέφεια της τοπικής επιχειρηματικότητας και της παραγωγής, προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής»

Ημερομηνία: 15-03-2022 | Συντάκτης:

Στη Διατροφική Έκθεση FoodExpo η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας


Στην έκθεση FoodExpo που πραγματοποιείται στο AthensMetropolitanExpoπαρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού, κ. Νίκος Κοροβέσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Θεόδωρος Βασιλόπουλος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η μεγαλύτερη έκθεση διατροφής στην Ν.Α. Ευρώπη, αποσκοπεί να ενισχύει την εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων και να αναδεικνύει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα των προϊόντων. Η FoodExpoαπευθύνεται σε επιχειρηματίες και στελέχη της Οργανωμένης Λιανικής, της Βιομηχανίας των Ξενοδοχείων, των τροφίμων & ποτών και της μαζικής εστίασης.

Αποτελεί βασική προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής η ανάδειξη προϊόντων και συνταγών της Ολυμπιακής Γης, μέσα από τις προωθητικές ενέργειες που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της ανάπτυξης και της ανάδειξης του Γαστρονομικού Τουρισμού του τόπου μας. Από πλευράς Περιφέρειας, γίνονται στοχευμένες κινήσεις τα τελευταία χρόνια, ενώ σε συνεργασία με καταρτισμένους ειδικούς του χώρου πραγματοποιούνται μελέτες και καμπάνιες πάνω στο αντικείμενο. Η παρουσία του κ. Κοροβέση στην έκθεση επισφραγίζει αυτή την στρατηγική που ακολουθεί η Περιφερειακή Αρχή.

Στην έκθεση συμμετέχουν αρκετοί επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι άρπαξαν την ευκαιρία να δειγματίσουν τα προϊόντα τους μπροστά σε πλήθος κοινού. Να σημειωθεί πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πρωτοστατεί, καλώντας τους επιχειρηματίες του Τουριστικού και του Αγροδιατροφικού κλάδου να συμμετέχουν με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με χώρο σε περίπτερα των σημαντικότερων διεθνών εκθέσεων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος