FOLLOW US: facebook twitter

Σε νέο κτίριο το ΑΤ Αρχαίας Ολυμπίας ως τον Μάρτιο του 2025

Ημερομηνία: 16-01-2024 | Συντάκτης:

Εγκρίθηκε το πρακτικό καταλληλότητας της Επιτροπής Στέγασης

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Σε νέο κτίριο θα στεγάζεται ενός των επόμενων 14 μηνών το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαίας Ολυμπίας, καθώς, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ενέκρινε το πρακτικό καταλληλότητας της Επιτροπής Στέγασης, με τo οποίo γνωμοδοτεί και κρίνει κατάλληλο για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος το μοναδικό προσφερόμενο ακίνητο που προέκυψε από τη διαγωνιστική διαδικασία.

Το συγκεκριμένο ακίνητο, ιδιοκτησίας Γεωργίου Κονδύλη,  βρίσκεται επί της οδού Σπηλιοπούλου στο ΟΣ 20 του σχεδίου πόλεως της Αρχαίας Ολυμπίας και έχει συνολική μικτή επιφάνεια 263,34τ.μ., εξαιρούμενων των χώρων κλιμακοστασίων, ανελκυστήρων, πλατύσκαλων και κοινόχρηστων διαδρόμων, που εκτείνεται σε κτίριο δυο ορόφων: α)ισόγειο και Α΄όροφος συνολικής μικτής επιφάνειας 175,56τ.μ. και β) υπόγειο μικτής επιφάνειας 87,78τ.μ., καθώς και τριών θέσεων στάθμευσης υπηρεσιακών οχημάτων και δύο μοτοσικλετών, που βρίσκονται στον ακάλυπτο χώρο του κτιρίου (περιλαμβάνεται στην έγγραφη προσφορά), δεδομένου ότι καλύπτουν πλήρως τους όρους της διακήρυξης, με μηνιαίο μίσθωμα 1.200 ευρώ.

Για το κτίριο, το οποίο είναι υπό κατασκευή και βρίσκεται στο στάδιο αποπεράτωσης του σκελετού από οπλισμένο σκυρόδεμα, θα πρέπει να γίνει η απαιτούμενη αλλαγή χρήσης της οικοδομικής άδειας καθώς και όλες οι απαιτούμενες εργασίες ώστε να διαμορφωθεί το κτήριο σύμφωνα με το εγκεκριμένο κτιριολογικό πρόγραμμα του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας  και όσα προβλέπονται στην εγκεκριμένη διακήρυξη της μειοδοτικής δημοπρασίας, με τις υποδείξεις της προς στέγασης υπηρεσίας.

Το κτίριο θα πρέπει να παραδοθεί έτοιμο προς χρήση το αργότερο μέχρι τις 3 Μαρτίου του 2025. Το μίσθωμα θα παραμείνει σταθερό για μία τριετία και θα αναπροσαρμόζεται ετησίως και από την έναρξη του τέταρτου έτους μίσθωσης κατά ποσοστό ίσο με τη μεταβολή του δείκτη τιμών καταναλωτή του μήνα της αναπροσαρμογής, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους (απλή δωδεκάμηνη μεταβολή) όπως αυτή (η μεταβολή), υπολογίζεται από την ΕΛΣΤΑΤ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος