FOLLOW US: facebook twitter

Μόλις τρεις θέσεις για την Ηλεία στην προκήρυξη 5Κ/2023

Ημερομηνία: 16-01-2024 | Συντάκτης:

Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις σε νοσοκομεία της χώρας μέσω ΑΣΕΠ

Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία της χώρας μέσω ΑΣΕΠ και στην Ηλεία αντιστοιχούν μόλις τρείς θέσεις!

Η 5Κ/2023 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 55 /τ. Α.Σ.Ε.Π./29.12.2023) αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 775 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Στην προκήρυξη ζητούνται 31 ειδικότητες ΔΕ και ΥΕ και μπορούν να υποβάλλουν αίτηση όσοι έχουν απολυτήριο γυμνασίου ή λυκείου.

Στην Ηλεία, οι θέσεις αφορούν:

  • 2 θέσεις ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων Παράρτημα ΕΚΑΒ Πάτρας για τον τομέα της Ζαχάρως και
  • 1 θέση ΥΕ Βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού Μεταφορέων ασθενών στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας- Οργανική Μονάδα Πύργου.

Οι υποψήφιοι του κλάδου ΔΕ λαμβάνουν μόρια βάσει του βαθμού του απολυτηρίου τους, της εμπειρίας τους (μετράει και η ειδική εμπειρία), της εντοπιότητας και του επιπέδου γνώσης ξένης γλώσσας.

Αιτήσεις

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Β΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 16 Ιανουαρίου 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 8:00 και λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ της προκήρυξης).

Κ.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος