FOLLOW US: facebook twitter

Ικανοποίηση για την υπογραφή της σύμβασης του έργου συντήρησης & επισκευής σχολείων

Ημερομηνία: 16-01-2024 | Συντάκτης:

Δημοτική παράταξη «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ»

Υπεγράφη από το δήμαρχο Πύργου και την ανάδοχο εταιρεία, μετά την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας, η σύμβαση για το έργο «Επισκευή και Συντήρηση σχολικών κτηρίων στη Δημοτική Ενότητα Πύργου, προϋπολογισμού 190 χιλ. ευρώ περίπου.

Η παράταξη “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πυργο” εκφράζει την ικανοποίηση της για την θετική αυτή εξέλιξη αναφέροντας σε σχετικό δελτίο τύπου  ότι “ πρόκειται για ένα έργο που αποφασίστηκε, μελετήθηκε, εντάχθηκε στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου και δημοπρατήθηκε επί της δικής μας θητείας. Πρόκειται για ουσιαστικές παρεμβάσεις σε έξι σχολεία του δήμου μας μετά από αιτήματα των οικείων διευθύνσεων και των συλλόγων γονέων. Πιο συγκεκριμένα προβλέπονται εργασίες επισκευής στα κτήρια και τα προαύλια του 1ου δημοτικού, του 2ου δημοτικού, του 5ου δημοτικού, του 2ου γυμνασίου – λυκείου, του ειδικού νηπιαγωγείου και του 9ου νηπιαγωγείου, που θα βελτιώσουν τις συνθήκες μόρφωσης των μικρών μαθητών.

Επισημαίνεται ότι στην ίδια μελέτη είχαν συμπεριληφθεί και εργασίες ολοκλήρωσης επισκευής του πρώην γυμνασίου Μυρτιάς οι οποίες έχουν υλοποιηθεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και ήδη στο κτήριο έχει στεγαστεί και λειτουργεί το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο.”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia