FOLLOW US: facebook twitter

Σ. Φ. Α. Π. «ΟΛΥΜΠΙΟΣ»: «Η μεγάλη ανταπόκριση κίνητρο για να συνεχίσουμε»

Ημερομηνία: 03-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Τουρνουά 3on3 street ball Αγίας Βαρβάρας Πύργου το τριήμερο 29-31 Ιουλίου, το οποίο διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Φίλων Αθλητισμού Πύργου «ΟΛΥΜΠΙΟΣ», μαζί με τον Ίφιτο Πύργου και με την συνδρομή του Δήμου Πύργου και της Δημοτικής Κοινότητας Πύργου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου «ΟΛΥΜΠΙΟΣ», ο «ΟΛΥΜΠΙΟΣ» πήρε την πρωτοβουλία το 2013 και ξεκίνησε για πρώτη φορά την διεξαγωγή του συγκεκριμένου Τουρνουά με σκοπό την ανάπλαση του Αθλητικού Κέντρου Αγίας Βαρβάρας, προκειμένου να καταστεί μετά από πολλά χρόνια ξανά λειτουργικό.

Για ακόμη μια χρονιά η ανταπόκριση μικρών και μεγάλων φίλων του αθλητισμού υπήρξε πολύ μεγάλη, κάτι που δίνει το κίνητρο στους διοργανωτές να συνεχίσουν και το 2023, με τη διεξαγωγή του εν λόγω Τουρνουά, το οποίο έχει καθιερωθεί πλέον στη συνείδηση του κόσμου.

Ενδεικτικά, ορισμένες εργασίες που έχουν υλοποιηθεί από τον «ΟΛΥΜΠΙΟ» από το 2013 κι έπειτα με ιδιωτική πρωτοβουλία και με χορηγίες από τοπικές επιχειρήσεις, με σκοπό την ανάπλαση του Αθλητικού Κέντρου και την εύρυθμη διεξαγωγή του εν λόγω Τουρνουά, είναι οι εξής:

1) Διαγραμμίσεις και χρωματισμοί και στα τρία γήπεδα μπάσκετ.

2) Ειδικό ταρτάν από καουτσούκ και retopping του πρώτου γηπέδου «ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ» με διάστρωση αθλητικού δαπέδου με χυτό, ελαστικό, αντιολισθητικής υφής υλικό.

3) Περίφραξη του πρώτου γηπέδου με μεταλλικά κάγκελα για την προστασία του ταρτάν.

4) Τρεις μεταλλικές κερκίδες για τους θεατές.

5) Αντικατάσταση ταμπλό – στεφανιών σε όλα τα γήπεδα και καινούργια διχτάκια.

5) Καινούργια παγκάκια στον χώρο του Αθλητικού Κέντρου.

6) Επισκευή φωτισμού γηπέδων και προμήθεια νέων προβολέων.

7) Χρωματισμοί στον περιβάλλοντα χώρο. Graffiti περιμετρικά των γηπέδων κ.λπ.

Ο «ΟΛΥΜΠΙΟΣ» θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς όλους τους εθελοντές, που συνδράμουν για την εύρυθμη διεξαγωγή του Τουρνουά: τον προπονητή του Ίφιτου Πύργου Γιώργο Μπεκρή, τον πρόεδρο του Συλλόγου Βασίλη Φάμελο, τον Αχιλλέα Μελέγκο, τον Βασίλη Λόλα, τον Θοδωρή Τσίπα, τους διαιτητές Γιώργο Λεβεντούρη, Φίλιππο Νικολόπουλο, Δημήτρη Θεοχαρίδη, Διονύση Πυρομάλλη, Νίκο Γκάβαλο, Κώστα Παναγούλια, Νίκο Μπότσα, Παναγιώτη Κορίζη και τα παιδιά του Συλλόγου Νέων Καταραχίου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν προς τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού για την καθημερινή παρουσία τους στο Αθλητικό Κέντρο και την προσφορά των πολύτιμων υπηρεσιών τους.

Είναι πολύ σημαντικό να τονιστεί πως τα έσοδα από τις συμμετοχές των ομάδων θα διατεθούν, όπως κάθε χρόνο, για καλό σκοπό και φέτος θα δοθούν στο “Χαμόγελο του Παιδιού”».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος