FOLLOW US: facebook twitter

Πρωταθλητές Πελοποννήσου οι Παλαίμαχοι της Δάφνης

Ημερομηνία: 28-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το 1ο Παμπελοποννησιακό πρωτάθλημα παλαίμαχων ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκε την Δευτέρα στο γήπεδο Ροϊτίκων στην Πάτρα, με την διεξαγωγή των πλέι-οφ, όπου πήραν μέρος οι ομάδες της Πάτρας, της Σπάρτης, των Ισθμίων και της Δάφνης Ανδραβίδας, σε αγώνες διάρκειας 40 λεπτών. Οι Παλαίμαχοι της Δάφνης κέρδισαν στον ημιτελικό 4-3 με τεράστια ανατροπή τον Ισθμιακό και 3-1 στον τελικό την Πάτρα και κατέκτησαν το Παμπελοποννησιακό πρωτάθλημα.

Ημιτελικοί

-Πάτρα-Σπάρτη 3-0

-Δάφνη Ανδραβίδας-Ισθμιακός 4-3

Η Δάφνη προηγήθηκε με τον Γεωργιόπουλο στο 5ο λεπτό, αλλά η ομάδα των Ισθμίων κατάφερε άμεσα να πετύχει τρία γκολ (1-2 ημίχρονο). Η Δάφνη έδειξε χαρακτήρα και με την είσοδο των Γούρμου, Αντίοχου έκανε μια επική ανατροπή, πετυχαίνοντας τρία γκολ σε μόλις 10 λεπτά! Αρχικά με τον Γούρμο στο 25΄, τον Γεωργιόπουλο στο 30΄, και στο 35΄ ένα γκολ για ποδοσφαιρικό σεμινάριο, όταν ο Αντίοχος πήρε την μπάλα στο κέντρο, βρήκε τον Γεωργιόπουλο στα δεξιά, ο οποίος σέντραρε στον Ανδρέα Γούρμο και αυτός με βολ πλανέ έκανε το 4-3, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Τελικοί

-Μικρός τελικός: Σπάρτη-Ισθμιακός 1-1 (5-4 πέναλτι)

-Μεγάλος τελικός: Δάφνη Ανδραβίδας-Πάτρα 3-1 (Γεωργιόπουλος 2, Τίγκας)

Στον μεγάλο τελικό η Δάφνη νίκησε 3-1 την Πάτρα με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Γεωργιόπουλο. Ο έμπειρος επιθετικός άνοιξε το σκορ με απευθείας φάουλ από 30 μέτρα, οι Πατρινοί ισοφάρισαν 1-1 και ο ίδιος έκανε το 2-1, που ήταν σκορ ημιχρόνου, με σουτ από πλάγια δεξιά. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Τίγκας πέντε λεπτά πριν τη λήξη, με πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Δάφνη Ανδραβίδας: Ματλής, Κλαμπάνος, Γυφτοχρήστος, Κυπριανός, Λούρμπας, Τίγκας, Μπαλάσκας, Παναγόπουλος, Τσάκωνας, Καλομοίρης, Γεωργιόπουλος, Γούρμος, Αντίοχος, Γκουτζουρής, Κιτσάκης, Φραγκοπανάγος, Οικονομόπουλος, Λυμπέρης, Γούβης.

Η Δάφνη συγχαίρει όλες τις ομάδες που πήραν μέρος σε αυτό το πρωτάθλημα και όλους τους ποδοσφαιριστές της που αγωνίστηκαν, με την ευχή να είναι όλοι καλά και σύντομα να αρχίσει το νέο πρωτάθλημα!

Τέλος, υπερευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Δημήτρη Νικολακόπουλο για την μεγάλη στήριξη που παρείχε στην ομάδα, το στεγνοκαθαριστήριο «Κύκνος» του κ. Λαγκαδινού Διονύσιου και τον γιατρό της ομάδας κ. Αντώνη Καλογεράκο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος