FOLLOW US: facebook twitter

Προς βελτίωση οι δρόμοι στη Λυγιά και στα Καλύβια

Ημερομηνία: 08-05-2024 | Συντάκτης:

-Έργο προϋπολογισμού 407.258 ευρώ από τον Δήμο Πηνειού

Με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών δημοπρατεί η δημοτική αρχή Πηνειού τη βελτίωση και την αναβάθμιση του οδικού δικτύου Λυγιάς και Καλυβίων. Ο προϋπολογισμός της δημοπράτησης του έργου ανέρχεται σε 407.258,065 ευρώ και η προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε οκτώ μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Η εργολαβία προβλέπει την ασφαλτόστρωση της εσωτερικής οδοποιίας στην Κοινότητα Καλυβίων και της αγροτικής οδοποιίας Κοινότητας Λυγιάς. Συγκεκριμένα προβλέπεται η βελτίωση και η αναβάθμιση υφιστάμενου οδικού δικτύου της ΤΚ Λυγιάς και ΤΚ Καλυβίων. Οι υπό μελέτη οδοί είναι τέσσερις: Στην ΤΚ Λυγιάς: Τμήμα Α (αρχή 1, πέρας 2) 450,00μ. , Τμήμα Γ (αρχή 5, πέρας 6) 700,00μ. και τμήμα Δ 200,00 μ. (αρχή 7, πέρας 8). Στην ΤΚ Καλυβίων: Τμήμα Ε (αρχή 9, μέση 10, πέρας 11) μήκους 300,00μ.

Αντικείμενο της μελέτης είναι ο τελικός σχεδιασμός του έργου και η αντιμετώπιση των κύριων τεχνικών θεμάτων, όπως η οριστική μελέτη γεωμετρικού σχεδιασμού των οδών, η αναβάθμιση και η ανάπλαση του δημοτικής (αστικής) οδού εντός του οικισμού Καλυβίων, η διαμόρφωση των διασταυρώσεων των κύριων οδών με τους υφιστάμενους κάθετους αγροτικούς δρόμους, ώστε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες μετακινήσεων προς τις γειτονικές ιδιοκτησίες, στην ΤΚ Λυγιάς.

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών Δευτέρα 20 Μαΐου και ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η Παρασκευή 24 Μαΐου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος