FOLLOW US: facebook twitter

Πρεμιέρα σήμερα για το «GROUPTHERAPY»

Ημερομηνία: 26-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Από την Θ.Ο «ερασιΤΕΧΝΕΣ» Αμαλιάδας σε συνδιοργάνωση με την Περιφ. Δυτ. Ελλάδας και την στήριξη του Δήμου Ήλιδας

Αριθμομανία, μικροβιοφοβία, σύνδρομο τουρετ, εμμονική διαταραχή της επαλήθευσης , παλιλαλία ,καταναγκασμός συμμετρίας και οργάνωσης! 6 άνθρωποι , 6 ιδεοψυχαναγκασμοί σε έναν χώρο αναμονής ιατρείου! Μαζί τους μια γραμματέας, κυρίες σε γυμναστήρια….

Τι μπορεί να συμβεί με όλους αυτούς ;

 Η Θ.Ο «ερασιΤΕΧΝΕΣ» Αμαλιάδας είναι εκείνη που θα μας δώσει την απάντηση, καθώς  σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια  Δυτ. Ελλάδας και την στήριξη του Δήμου Ήλιδας , παρουσιάζει από  σήμερα 26/5/2023 έως και 3/6/2023 (εκτός Τρίτης 30/5) την Ψυχοθεραπευτική Κωμωδία «GROUPTHERAPY», βασισμένη στο Κινηματογραφικό έργο «ΤΟΚ ΤΟΚ» του Λωράν Μπαφύ, σε διασκευή και σκηνοθεσία Χάρη Κότσιφα.

Πρόκειται για μια κωμωδία που αγγίζει ένα πολύ ευαίσθητο Κοινωνικό Θέμα, τους ιδεοψυχαναγκασμούς, μέσα από την κωμωδία, χωρίς να διακωμωδεί τους ανθρώπους με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αντίθετα, ίσως προτείνει λύσεις για την στάση μας απέναντι στο «διαφορετικό».  Μια παράσταση για το πώς η αναμονή στο σαλονάκι ενός γιατρού μπορεί να καταλήξει σε ομαδική ψυχοθεραπεία με πολλές ανατροπές, γέλιο, προβληματισμό και ενσυναίσθηση.

Οι παραστάσεις θα γίνουν στο Δημοτικό Θέατρο Αμαλιάδας (Πολυχώρος Πολιτισμού Δήμου Ήλιδας).  Κάθε μέρα εκτός Τρίτης, μέχρι το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023. Ώρα έναρξης 9 μ.μ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος