FOLLOW US: facebook twitter

Ποδοσφαιριστές Πανηλειακού: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο- Καλούμε όσους αγαπούν την ομάδα να την στηρίξουν και στα δύσκολα»

Ημερομηνία: 16-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού με γραπτή δήλωσή τους ανέλαβαν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί στην κακή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ύστερα από την βαριά ήττα στη Μυτιλήνη. Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και καλούν όσους αγαπούν τον Πανηλειακό να τον στηρίξουν και στα δύσκολα.

Η γραπτή δήλωση των ποδοσφαιριστών του Πανηλειακού αναφέρει τα εξής: «Οι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού νιώθουμε την ανάγκη να τοποθετηθούμε για την κακή εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα. Εμείς αγωνιζόμαστε στο χορτάρι και το να αποδίδουμε τις ευθύνες μόνο αλλού δεν μας τιμά και δεν μας αντιπροσωπεύει. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο και να τονίσουμε ότι μέχρι τέλους θα αγωνιζόμαστε και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τελειώνει κάθε ενενηντάλεπτο και να φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά. Επίσης, δεν θεωρούμε σωστό να δείχνεται με το δάχτυλο μόνο ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι ο μοναδικός που ασχολείται με τα δρώμενα της ομάδας χωρίς καμία βοήθεια. Εν κατακλείδι, θέλουμε να καλέσουμε όσους αγαπάνε την ομάδα να μας στηρίξουν ακόμα και στα δύσκολα μέχρι τέλους. Είμαστε ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ και στα εύκολα και στα δύσκολα. Ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ είναι ιδέα και δεν πεθαίνει!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος