FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας Πύργου: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τους κόπους και τον ιδρώτα μας»

Ημερομηνία: 16-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το ματς της Τετάρτης στο Ενωσιακό ανάμεσα στον Πέλοπα και τον Ηλειακό Λεχαινών ξεκίνησε με 26 λεπτά καθυστέρηση, διότι ο διαιτητής Βασίλης Τσάκαλης έκρινε πως η μπλε εμφάνιση του Ηλειακού μοιάζει με αυτή του Πέλοπα (μαύρη) και ζήτησε από τον φιλοξενούμενο, όπως ορίζει ο κανονισμός, να φορέσει την δεύτερη εμφάνιση. Ο Ηλειακός, όμως, δεν είχε φέρει την δεύτερη εμφάνιση μαζί του στην Σπιάντζα και οι παίκτες φόρεσαν την προπονητική, η οποία δεν είχε νούμερο στο πίσω μέρος της φανέλας. Έτσι, οι δυο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο στις 4.15μ.μ.. Ωστόσο, ο Πέλοπας διαμαρτυρήθηκε για την χρήση της συγκεκριμένης φανέλας και τότε το διαιτητικό τρίο επέστρεψε στα αποδυτήρια και εν τέλει αποδέχτηκε την μπλε εμφάνιση του Ηλειακού. Ως εκ τούτου το ματς ξεκίνησε στις 4.26μ.μ.!

Ο Πέλοπας εξέδωσε ανακοίνωση για όσα συνέβησαν και διαμηνύει πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να νομίζει ότι μπορεί να παίζει με τους κόπους και τον ιδρώτα των ανθρώπων του.

Η ανακοίνωση του Πέλοπα:

«Είναι ίσως η πρώτη και η τελευταία φορά που θα ασχοληθούμε με οτιδήποτε άλλο πέρα από το αγωνιστικό όμως δεν μπορούμε πλέον να επιτρέπουμε σε κανέναν είτε αυτό είναι σωματείο είτε διαιτητής να θίγει τα συμφέροντα και την αξιοπρέπεια της ομάδας μας και να την θεωρεί τελευταίο τροχό της αμάξης πιστεύοντας ότι μπορεί να μας κοροϊδέψει.

Όσα έλαβαν χώρα χθες στο Ενωσιακό με την ανοχή της διαιτητικής τριάδας και παρουσία του αρχιδιαιτητή και παρατηρητή διαιτησίας του συγκεκριμένου αγώνα , αμαύρωσαν το ηλειακό ποδόσφαιρο και έπληξαν ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία του, γεννώντας μας ερωτήματα αν πραγματικά υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με ένα πλήρως απαξιωμένο προϊόν.

Προς δυσάρεστη έκπληξη μας, λίγα μόλις λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα ενημερωθήκαμε από τον διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος σημειωτέον στις 3.55 μ.μ. ήταν στα αποδυτήρια με πολιτικά ρούχα και χωρίς καν να έχει συντάξει το φύλλο αγώνα, ότι η έναρξη θα καθυστερήσει επειδή οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να αγωνιστούν με την πρώτη φανέλα και ελλείψει δεύτερης έπρεπε να φέρουν άλλη από τα Λεχαινά!!!

Βέβαια όλο το γήπεδο μέχρι εκείνη την ώρα είχε αντιληφθεί ότι ο λόγος της καθυστέρησης δεν ήταν αυτός αλλά η απουσία τερματοφύλακα τον οποίον και περίμεναν!

Τελικά ένα τέταρτο μετά την προκαθορισμένη ώρα έναρξης ο τερματοφύλακας εμφανίστηκε και αφού έκανε σαν κύριος το ζέσταμα του χωρίς να συμβαίνει τίποτα οι δύο ομάδες μπήκαν για να ξεκινήσει το παιχνίδι με τη διαφορά ότι η φιλοξενούμενη ομάδα μπήκε να αγωνιστεί με τα ρούχα της προπόνησης!!!

Αυτή την εμφάνιση άραγε έφεραν από τα Λεχαινά;;;

Προσπαθώντας να διατηρήσουμε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και επειδή πάγια τακτική μας είναι τα παιχνίδια να παίζονται στο γήπεδο κάτι που αποδείξαμε αφού θα μπορούσε κάλλιστα το ματς να μην γίνει ποτέ και ο Πέλοπας να πάρει άνετα τους τρεις βαθμούς που τόσο είχε ανάγκη και τελικά έχασε στο 89′, είπαμε ότι ο αγώνας δεν θα ξεκινήσει αν η φιλοξενούμενη ομάδα δεν φορέσει κανονικές εμφανίσεις.

Τότε οι διαιτητές αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια και τριάντα ολόκληρα λεπτά μετά την προκαθορισμένη ώρα έναρξης, το παιχνίδι ξεκίνησε με τις φανέλες τις οποίες αρχικά ο διαιτητής είχε απαγορεύσει επειδή υποτίθεται έμοιαζαν με τις δικές μας!!!

Κύριοι, ο Πέλοπας ό,τι καταφέρει θα το καταφέρει στο γήπεδο, μόνος του και στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις όπως έχει πράξει τόσα χρόνια τιμώντας την πολύχρονη ιστορία του.

Εσείς όμως που είστε υπεύθυνοι για την κατρακύλα του ηλειακού ποδοσφαίρου είστε και οι μόνοι υπεύθυνοι να την σταματήσετε!

Δεν θα επανέλθουμε γιατί προτεραιότητα και μοναδικός στόχος μας είναι η σωτηρία της ομάδας αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να νομίζει ότι μπορεί να παίζει με τους κόπους και τον ιδρώτα μας.

ΥΓ.: Μέσα στην τρικυμία εν κρανίω που σας έπιασε, μέχρι και το ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αείμνηστου Σάκη Σκουτέρη ξεχάσατε. Εκτός αν το κάνατε για να μην καθυστερήσει η έναρξη του αγώνα!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος