FOLLOW US: facebook twitter

Παν. Πρωτ. Πάλης U15 : Έξι μετάλλια ο Τιτάν Πύργου-Πρωταθλητής Ελλάδας ο Τσαρουχάς

Ημερομηνία: 14-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι αθλητές του «Τιτάν» μαζί με τον προπονητή Αλέξη Κολιτσόπουλο και μέλη της αποστολής που συνόδευσαν τον σύλλογο στον Τύρναβο.

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Τιτάν Πύργου συμμετείχε με 11 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πάλης U15 στον Τύρναβο της Θεσσαλίας, υπό τις οδηγίες του καταξιωμένου προπονητή Αλέξη Κολιτσόπουλου, και σε άλλη μια διοργάνωση έφερε πολλά μετάλλια και διακρίσεις.

Κατά την πρώτη μέρα, το Σάββατο, στην ελληνορωμαϊκή πάλη, ο Βασίλης Τσαρουχάς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 52 κιλά και το χάλκινο μετάλλιο οι αθλητές Κωνσταντίνος Κουρής στα 38 κιλά, Αλέξιος Κρανίτης στα 68 κιλά και Γιάννης Σωτηρόπουλος στα 75 κιλά. Επίσης, ο Τιτάν αναδείχτηκε 4η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με 46 συνολικά βαθμούς καθώς ισοβάθμησε με την 3η ομάδα.

Ο Βασίλης Τσαρουχάς στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι πρώτο-αγωνιζόμενοι σε πρωτάθλημα, Διονύσης Στασινόπουλος, Γιάννης και Γιώργος Ντομαρης, Ερμής Κολιτσόπουλος, Πολυνίκης Μπόλιαρης, Γιώργος Καζαρας και Ανδρέας Σπυρίδων.

Κατά την δεύτερη μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος, την Κυριακή, στην ελευθέρα πάλη, οι αθλητές του Τιτάνα κατέκτησαν άλλα δύο μετάλλια και έφτασαν συνολικά τα έξι μετάλλια στην ελεύθερη και ελληνορωμαϊκή πάλη.

Την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Ερμής Κολιτσόπουλος και την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο ο Γιάννης Ντομαρης στα ίδια κιλά. Την 5η και 7η θέση αντίστοιχα κατέλαβαν ο Βασίλης Τσαρουχάς και Γιώργος Ντομαρης στο στυλ της ελεύθερης πάλης. Επίσης, στην 4η θέση κατετάγη η Κωνσταντίνα Κομιώτη στα 54 κιλά πάλης γυναικών. Τέλος, ο Τιτάν κατετάγη 5ος στην γενική βαθμολογία στο στυλ της ελεύθερης πάλης.

*Ο Τιτάν Πύργου συγχαίρει τους αθλητές του και ευχαριστεί για την χορηγία της ενδυμασίας την φετινή χρονιά τις επιχειρήσεις Ten cafe και Tsoukalas oil.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος