FOLLOW US: facebook twitter

Πανευρωπαϊκό βετεράνων στίβου: Έκτος ο Δημητρακόπουλος στο Τορούν

Ημερομηνία: 27-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ατομικό ρεκόρ στο μήκος στην κατηγορία Μ55

Tου Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Στο 14ο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα βετεράνων κλειστού στίβου, που διεξήχθη πριν λίγες μέρες στο Τορούν της Πολωνίας, συμμετείχε στο αγώνισμα του μήκους ο 55χρονος Ηλείος βετεράνος αθλητής στίβου, Δημήτρης Δημητρακόπουλος και είχε πολύ καλή παρουσία. Ο Δημητρακόπουλος, που έχει καταγωγή από το Βασιλάκι αλλά διαμένει εδώ και 25 χρόνια στην Γαστούνη, και είναι πρωταθλητής Ελλάδας δύο σερί χρόνια στο μήκος, συμμετείχε στην κατηγορία Μ55 και ήταν η μοναδική ελληνική συμμετοχή στην εν λόγω κατηγορία.

Πήρε μέρος έχοντας την 10η καλύτερη επίδοση μεταξύ των 13 αθλητών που τελικά έδωσαν το «παρών» στην κατηγορία Μ55 και κατέλαβε την άκρως τιμητική 6η θέση με άλμα στα 5.20μ., που αποτελεί ατομικό ρεκόρ στην Μ55. Ήταν η πρώτη φορά που πήρε μέρος σε πανευρωπαϊκό αγώνα και μάλιστα χωρίς εμπειρία από τον κλειστό στίβο. Ως εκ τούτου η 6η θέση και η επίδοσή του αποτελούν επιτυχία.

Δ. Δημητρακόπουλος: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος»

Ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος δήλωσε στην «Πρωινή» για τον αγώνα στην Πολωνία: «είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συμμετοχή μου και την κατάταξή μου. Δεν έχω εμπειρίες από κλειστό στίβο, ο οποίος στο άλμα εις μήκος είναι πιο δύσκολος εν συγκρίσει με τον ανοιχτό. Δεν είχα προπονηθεί ούτε αγωνιστεί ποτέ πριν σε κλειστό στίβο. Αυτό ήταν ένα μείον για μένα. Όμως τέλος καλό όλα καλά, όλα ήταν υπέροχα. Ευχαριστώ πολύ τους χορηγούς μου που είναι δίπλα μου. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την αγαπημένη μου σύζυγο. Ειδικά χωρίς αυτήν θα έκανα λιγότερα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος