FOLLOW US: facebook twitter

Παναιγιάλειος-Αίας 1-1: Έχασε το τρίποντο στο 94΄!

Ημερομηνία: 14-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα


Με αμφισβητούμενο πέναλτι ισοφαρίστηκε ο Αίας στις καθυστερήσεις

Ο Αίας για λίγα δευτερόλεπτα έχασε το τρίποντο στο Αίγιο καθώς στο 94ο λεπτό, στην τελευταία ουσιαστικά φάση του αγώνα, ισοφαρίστηκε με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Έτσι, είναι πλέον στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού και συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση παραμονή. Ήταν ένα ματς όπου ο Αίας το ήλεγχε απόλυτα, δεν κινδύνεψε αν εξαιρέσουμε μια φάση στο β΄ μέρος, πριν κάνει το 0-1, και το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ηλειακή ομάδα.

Η πρώτη καλή φάση ήταν στο 15΄ για τον Αίαντα, όταν ο Στανής έβγαλε μπαλιά από δεξιά στον Σταθάτο που σούταρε μέσα από την περιοχή και η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό. Στο 19΄ σουτ του Λιάτου από δεξιά μέσα στην περιοχή, έφυγε άουτ και στο 41΄ έγινε η πρώτη μεγάλη φάση στο ματς, που ήταν για τον Αίαντα. Ο Στανής έκανε σέντρα από δεξιά, ο Παπαχριστόπουλος βγήκε στο πρώτο δοκάρι και πλάσαρε στην κίνηση, αλλά απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Βίλλιας. Το 0-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και δη στο 53΄ ο Αίας ζήτησε πέναλτι για χέρι του Βασιλόπουλου στην διεκδίκηση της μπάλας ψηλά στον αέρα με τον Ρίλντι, σε μια αμφισβητούμενη φάση.

Στο 57΄ μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο, όταν ο Λιάτος έβγαλε ωραία μπαλιά στον Σκούτα που μπήκε στην περιοχή από αριστερά, πλάσαρε και απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια ο Καραμανλής.
Δύο λεπτά μετά, στο 59΄ ο Αίας άνοιξε το σκορ. Ο Στανής έκανε σέντρα από δεξιά και ο Παπαχριστόπουλος με άπιαστη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο Παναιγιάλειος προσπάθησε να πιέσει, αλλά η ηλειακή ομάδα δεν αντιμετώπισε προβλήματα καθώς δεν δέχτηκε καμία φάση!

Στο 89΄ ο Καρακούτης συγκρούστηκε με τον Στανή μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής Κακριδής από την Κόρινθο, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι.
Στο 93΄, όμως, έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Αφούσι σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής και ο ρέφερι υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Παπαχριστόπουλου, για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι «ερυθρόλευκοι». Το εκτέλεσε ο Τοκάμ και ισοφάρισε 1-1.

Παναιγιάλειος: Βίλλιος, Κουρτελέσης, Μακρίδης (77΄ Ψωμάρας), Σ. Αφούσι, Παπαδόπουλος, Γκασίδης (63΄ Φουφούνης), Τοκάμ, Καρακούτης, Λιάτος, Σκούτας (63΄ Ροδόπουλος), Χατζηαντωνίου.

Αίας: Καραμανλής, Στανής, Βασιλικόπουλος, Ρίλντι, Βατσής, Τσακοπιάκος, Σταθάτος (90΄ Κάμπος), Παπαχριστόπουλος, Ριτσούλι, Φονσέκα, Βράπι (78΄ Θεοδωρόπουλος).

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος