FOLLOW US: facebook twitter

Δάφνη-Αστέρας 2-0: Αγκαλιά με την παραμονή!

Ημερομηνία: 14-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα


Η Δάφνη το ήθελε περισσότερο και το πήρε το ματς με τον αδιάφορο βαθμολογικά Αστέρα με σκορ 2-0 και είναι πλέον αγκαλιά με την απευθείας παραμονή καθώς βρίσκεται στο +9 από την Προοδευτική τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Ανδραβίδας, που παρατάχθηκε χωρίς τον τιμωρημένο Κορκό και τον Κακολύρη στο 15΄ άνοιξε το σκορ με τον Ντούγκα, που έσπρωξε τη μπάλα από κοντά στα δίχτυα, ύστερα από κεφαλιά του Τσαγρή. Στο 20΄ σουτ του Ντούγκα από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ και το 1-0 ήταν σκορ ημιχρόνου. Στο 37΄ ο Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του νεαρού Κοτσομύτη, που ανέτρεψε τον Πετρόπουλο σε προφανή ευκαιρία για γκολ.

Με την έναρξη του β΄ μέρους, στο 47΄, ο Πετρόπουλος με ατομική ενέργεια έκανε το 2-0 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του. Στο 55΄ ο Ψυχογιός απέκρουσε από κοντά γυριστό σουτ του Σταυρούλια, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του Αστέρα στο ματς και στο 60΄ ο Ντούγκας είχε κοντινή κεφαλιά πάνω από τα δοκάρια. Στα εναπομείναντα λεπτά ο Αστέρας πίεσε για να σκοράρει αλλά ο Ψυχογιός είχε «όχι» σε δύο φάσεις.

Δάφνη: Ψυχογιός, Βασιλείου, Χαντζής, Μετσάι, Παναγόπουλος, Φριντζήλας, Πετρόπουλος, Κωστόπουλος, Ντούγκας (85΄ Τσουραπάς), Βαρβαρέσος, Τσαγρής (85΄ Καπατσούλιας).

Αστέρας: Γαλανόπουλος, Σιούλας (85΄ Γιαννόπουλος), Κοτσομύτης, Μπαρδούσης, Μπουγονικολός, Ζίμπα (85΄ Τσάλας), Γουρουνάς (80΄ Φωτακόπουλος), Σταυρούλιας (77΄ λ.τρ. Σάκκος), Μπατζακόπουλος, Μπομπής, Ανουντσιάτα (85΄ Ράλλης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος