FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Αναγέννηση 4-0: Πυρρής οn fire!

Ημερομηνία: 14-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με χατ-τρικ του Αχαιού επιθετικού κι άλλο ένα γκολ του Νικολακόπουλου, όλα στο α΄ ημίχρονο, οι «ταύροι» επέστρεψαν στις νίκες

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Καταιγιστικός ο ΠΑΟ Βάρδας, στο καλύτερό του φετινό παιχνίδι διέλυσε χθες την Αναγέννηση Άρτας με 4-0 και μείωσε στους 7 βαθμούς την απόσταση από την προνομιούχο 7η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή. Ήταν μια νίκη ψυχολογίας για την ηλειακή ομάδα που θέλει να παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή και αυτό θα γίνει αν πάρει και τα άλλα τρία ματς στο «Γρ. Καλάκος» με Διαβολίτσι, Αίαντα και Ναυπακτιακό και επίσης θέλει δύο διπλά στα τέσσερα ματς μακριά από τη Βάρδα, έχοντας να ταξιδέψει σε Καναλάκι, Ζάκυνθο, Λευκάδα και Βραχνέικα!


Πρωταγωνιστής του αγώνα χθες ήταν ο Νίκος Πυρρής που στο 12΄ άνοιξε το χορό των γκολ και πέτυχε χατ-τρικ στο α΄ ημίχρονο! Ο Αχαιός επιθετικός έκανε το 1-0 στο 12΄ και το 2-0 στο 20΄. Δέκα λεπτά μετά, στο 30΄ ο Νικολακόπουλος σημείωσε το 3-0 και στο 40΄ ξανά ο Πυρρής πυροβόλησε για τρίτη φορά και έκρινε το ματς από νωρίς στο «Γρ. Καλάκος». Το β΄ μέρος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον τεχνικό του ΠΑΟΒ, Χρήστο Παρασκευόπουλο, να ρίχνει στο ματς τους νεαρούς Παλούμπη, Διαμαντόπουλο για να αποκομίσουν εμπειρίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΒ αγωνίστηκε με αρκετές βασικές απουσίες και δη τους Μαυρόπουλο, Σακελλαρόπουλο, Καφεντζή και Φερεκίδη.


ΠΑΟ Βάρδας: Τσεκούρας, Πολίτης, Διονυσόπουλος, Νικολακόπουλος, Παπασπηλιόπουλος (46΄ Βασιλόπουλος), Λιόσης (46΄ Παλούμπης), Μπίσα (70΄ Διαμαντόπουλος), Τσιρίκος, Πυρρής (60΄ Λαθύρης), Σταυρόπουλος, Κουλούρης.
Αναγέννηση Άρτας: Μαλίσογλου, Μπώκος, Κατσιγιάννης, Μισιούδης, Σχισμένος, Γούλας, Μπότσαρης, Κράμπης, Παπαδόπουλος, Μιχάλης (30΄ Χεμπέγια), Κωστάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος