FOLLOW US: facebook twitter

Παναγρινιακός-ΠΑΟ Βάρδας 3-1: Λιγόστεψαν οι ελπίδες-Στο νοσοκομείο ο Φερεκίδης

Ημερομηνία: 07-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας δεν τα κατάφερε στο Αγρίνιο και ηττήθηκε χθες με 3-1, πραγματοποιώντας πολύ μέτρια εμφάνιση από το 20ο λεπτό και μετά, πληρώνοντας και τα λάθη της άμυνάς του. Πλέον είναι στο -8 από την προνομιούχο 7η θέση και η παραμονή δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο. Πέρα από την ήττα, στα δυσάρεστα ήταν και η αδιαθεσία που ένιωσε ο Φερεκίδης αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου, με τους γιατρούς να του κάνουν εισαγωγή για περαιτέρω εξετάσεις. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και ο ΠΑΟΒ εύχεται ο παίκτης να επιστρέψει σύντομα στην ομάδα.

Ο ΠΑΟΒ, που είχε δύο σημαντικές απουσίες τον Μαυρόπουλο και τον Λαθύρη, ήταν καλός στο πρώτο 20λεπτο και απείλησε στο 8′ με απευθείας φάουλ του Μπίσα που πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Μετά το 20΄ ο Παναγρινιακός πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 23΄ σουτ του Τσοπανά μέσα από την περιοχή απέκρουσε σε κόρνερ ο Βορύλλας.. Ώσπου στο 40΄ ο Σκιαδάς με δυνατό σουτ λίγο μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0. Σαν να μην έφτανε αυτό, δευτερόλεπτα πριν συμπληρωθεί το α΄ ημίχρονο, ο Κατσής με ψηλοκρεμαστό σουτ από 30 μέτρα διπλασίασε τα τέρματα του Παναγρινιακού.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΒ μπήκε δυνατά και στο 47΄ ο Μπίσα με «κεραυνό» από 30 μέτρα και αυτός, μείωσε σε 2-1. Στο 60΄, όμως, από κόρνερ του Μήλιου από δεξιά, ο Φραγκούλης με κεφαλιά αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 3-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Στα εναπομείναντα λεπτά Κουλούρης και Μπίσα είχαν σουτ, του πρώτου πέρασε άουτ και του δεύτερου μπλόκαρε ο Κοντογιάννης. .

Στο 90΄ ο Καφεντζής είδε 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από πλευράς ΠΑΟΒ.

 

Παναγρινιακός: Κοντογιάννης, Καλοκαίρης, Γκόλιας (71΄Κάππας), Σωτηρόπουλος, Φραγκούλης, Καντάνης, Τσοπανάς (71΄Βασιλόγιαννης), Σκιαδάς, Κατσής (85΄Κούσης), Μήλιος (85΄Βαλαβανίδης), Τσάκνης (90+΄Ντούλιας).

ΠΑΟ Βάρδας: Βορύλλας, Καφεντζής, Πολίτης, Νικολακόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Λιόσης, Φερεκίδης (75΄ Τσιρίκος), Σταυρόπουλος (83΄ Βασιλόπουλος), Πυρρής (80΄ Διονυσόπουλος), Κουλούρης, Μπίσα.

 

Φωτό: agrinionews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος