FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ.-Νίκη 1-1: Κερδισμένο το Τραγανό

Ημερομηνία: 07-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο ντέρμπι του 2ου Ομίλου της Α1 DUOMO-MONK, Δόξα Ν.Μανωλάδας και Νίκη Τραγανού αναδείχτηκαν το Σάββατο ισόπαλες 1-1. Ένα αποτέλεσμα που σε καμία περίπτωση δεν ικανοποιεί τους «αετούς», που παρέμειναν στο -4 από τις θέσεις των πλέι-οφ και πλέον πολύ δύσκολα θα προλάβουν έστω την 2η θέση. Η Νίκη εφόσον δεν έχασε κράτησε σε απόσταση την Δόξα και έγινε το αδιαφιλονίκητο φαβορί για μια θέση στα πλέι-οφ, αν και εποφθλαμιά την πρωτιά στον όμιλο.

Η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη προηγήθηκε στο 16΄ με σουτ του Γεωργιόπουλου ύστερα από σέντρα του Χαράλαμπου Κολοτούρου. Στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου ο Παπαδάτος με ατομική ενέργεια ισοφάρισε για το τελικό 1-1.

Στην επανάληψη το ματς είχε πολλές διακοπές λόγω σκληρών μαρκαρισμάτων και τραυματισμών, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πολλές καλές ενέργειες εκατέρωθεν. Από το 70΄ και μετά η Δόξα πίεσε για το νικητήριο γκολ. Μοναδικές σχετικά καλές φάσεις, στο 70΄ ένα καλό σουτ του Πολίτη που πέρασε άουτ κι ένα απευθείας φάουλ του Δημητρόπουλου στο 85΄ που είχε την ίδια τύχη. Και για τη Νίκη ένα μπάσιμο του Μαργαρώνη από αριστερά, πάσαρε στον Καλογερόπουλο στο ύψος του πέναλτι και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί.

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Κολίτσι (75΄ Δημητρόπουλος), Σδρόλιας, Πυρρής, Μπλετσάκης, Σαρανταυγάς, Πολίτης, Παναγόπουλος, Παπαδάτος (85΄ Βασιλόπουλος), Παντελής, Καλογερόπουλος (68΄ λ.τρ. Λιακόπουλος).

Νίκη Τρ.: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος (61΄ Δ. Κασσιανός), Χ. Κολοτούρος, Δαλαβούρας, Γαργαρώνης, Ι. Κασσιανός, Νικολόπουλος (73΄ Μαργαρώνης), Καλογερόπουλος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (85΄ Ανδριόπουλος), Ραυτόπουλος (85΄ Κούντουρας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος