FOLLOW US: facebook twitter

Σάκης Καρύδας: «Τεράστια επιτυχία, συγχαρητήρια στους παίκτες-Ανταγωνιστικοί και στην Α1 ΕΣΚΑΗ»

Ημερομηνία: 14-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η Α.Ε. Βαρθολομιού κέρδισε την Ακράτα το απόγευμα της Κυριακής στο Κλειστό της Γαστούνης, για την 19η εξ αναβολής αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΗ και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΗ, για πρώτη φορά στην ιστορία της, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Μια τεράστια επιτυχία για την ομάδα του Σάκη Καρύδα και του συνεργάτη του στον πάγκο Θοδωρή Παπαδόπουλου, που πανηγύρισε μπροστά σε 200 φιλάθλους της την 4η συνεχή άνοδο και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία της ΕΣΚΑΗ. Ένα αποτέλεσμα, που ήρθε μέσα από την οργανωμένη δουλειά του σωματείου και την σκληρή δουλειά του καταξιωμένου στις εθνικές κατηγορίες Σάκη Καρύδα, ο οποίος εργάστηκε με νεαρούς ως επί το πλείστον Ηλείους παίκτες και το αποτέλεσμα φάνηκε στο παρκέ.

O αρχιτέκτονας των διαδοχικών ανόδων, Σάκης Καρύδας, μίλησε στην «Πρωινή» για την επιτυχία της Α.Ε.Β., απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του και ανέφερε πως η ομάδα θέλει να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική και στην μεγάλη κατηγορία της ΕΣΚΑΗ. «Είναι μια τεράστια επιτυχία αυτό που έχουμε καταφέρει τέσσερα σερί χρόνια. Και μάλιστα με νέα παιδιά και χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Είμαστε 4 χρόνια αήττητοι στην έδρα μας κι έχουμε μόλις 4 ήττες τα τελευταία 4 χρόνια στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΗ. Το σημαντικότερο όμως είναι πως ο κόσμος της περιοχής, έχει αγκαλιάσει την προσπάθειά μας και αγωνιζόμαστε στα εντός έδρας παιχνίδια με πολύ κόσμο στο πλευρό μας. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες για την επιτυχία μας, αλλά και την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και φέτος όλη τη χρονιά, με μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις και σκληρή δουλειά στο γήπεδο. Δουλεύουμε επαγγελματικά και αυτό είναι ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας. Όπως επίσης θέλω να ευχαριστήσω όσους στηρίζουν την ομάδα και ευελπιστούμε να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη στήριξη τη νέα σεζόν στην σαφώς πιο απαιτητική Α1 ΕΣΚΑΗ», ανέφερε αρχικά ο Σάκης Καρύδας.

Στην ερώτησή μας, με ποιον στόχο θα πορευτεί η Α.Ε.Β. στην Α1 ΕΣΚΑΗ, απάντησε: «Δεν θέλουμε να έχουμε μια απλή παρουσία στην Α1. Θέλουμε να παρουσιαστούμε πολύ ανταγωνιστικοί και τη νέα χρονιά. Θα επιδιώξουμε να κρατήσουμε την ίδια ομάδα και να κάνουμε κάποιες προσθήκες, επιδιώκοντας να παίζουμε καλό μπάσκετ και να ευχαριστιέται ο κόσμος την παρουσία μας σε κάθε αγώνα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος