FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σαβαλίων: Πρόεδρος ο Σταυρίδης, προπονητής ο Διαμαντόπουλος

Ημερομηνία: 02-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων προχώρησε σε ανανέωση του Διοικητικού Συμβουλίου του. Η Πόπη Σπυροπούλου, που ήταν πρόεδρος τα τελευταία 4 χρόνια και συνέβαλε τα μέγιστα στην καλή πορεία της ομάδας, δεν συνεχίζει στα διοικητικά του συλλόγου, αλλά θα βοηθάει εξωδιοικητικά τον Ολυμπιακό όπως και τα υπόλοιπα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ. που δεν είναι στο νέο Συμβούλιο. Το νέο Δ.Σ. ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, είναι 7μελές και πρόεδρος είναι ο Θεόδωρος Σταυρίδης από τη Ροβιάτα, ο οποίος ήταν ταμίας στο προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο και τα τελευταία τρία χρόνια προσφέρει από διοικητικό πόστο στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για το νέο Δ.Σ. είναι η εξής:

«Το νέο Δ.Σ. του Π.Γ.Σ. Ολυμπιακός Σαβαλίων, όπως αυτό προέκυψε μέσα από την ψηφοφορία των μελών του στην Γενική Συνέλευση της 27ης Ιουλίου 2022, συγκροτήθηκε σε σώμα, θέτοντας ως στόχο ανάλογη πορεία των τελευταίων ετών και παρουσιάζεται ως εξής:

Πρόεδρος: Σταυρίδης Θεόδωρος

Αντιπρόεδρος: Λαδικος Γεράσιμος

Γεν. Γραμματέας: Θεριανού Πελαγία

Ταμίας: Βασιλόπουλος Γιάννης

Γεν. Αρχηγός: Πατήρης Μέγας

Σύμβουλος: Μητροπούλου Αλέκα

Σύμβουλος: Μπουγονικολός Δημήτριος»

Διαμαντόπουλος στον πάγκο

Πέρα από την συγκρότηση σε Σώμα του νέου Δ.Σ., ο Ολυμπιακός Σαβαλίων προχώρησε ήδη το θέμα προπονητή και συμφώνησε με τον Αμαλιαδίτη Δημήτρη Διαμαντόπουλο, ο οποίος είναι τεχνικός στους Λέοντες τα τελευταία χρόνια, κάνοντας εξαιρετική δουλειά, και παλιότερα, μεταξύ άλλων, σε Αίαντα Γαστούνης και Χάβαρι, αλλά και στο τεχνικό τιμ του Αστέρα Αμαλιάδας στην Γ΄ Εθνική (επί Λάζαρου Σέμου, τη σεζόν 2016-2017). Μια πολύ καλή επιλογή για τους «ερυθρόλευκους» των Σαβαλίων, με έναν ικανό τεχνικό, με γνώσεις και εμπειρία, έχοντας κάνει αξιόλογη καριέρα και ως ποδοσφαιριστής, σε υψηλές εθνικές κατηγορίες.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος