FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σαβ.-Νίκη Τρ. 0-0: Στα πλέι-οφ το Τραγανό

Ημερομηνία: 28-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κόντρα στον Πανηλειακό στα ημιτελικά, με μειονέκτημα έδρας

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Για την προτελευταία αγωνιστική της Α1 DUOMO-MONK, στον 2ο Όμιλο, η Νίκη Τραγανού απέσπασε χθες λευκή ισοπαλία στα Σαβάλια και εξασφάλισε την 2η θέση στον όμιλο (έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική) και θα αντιμετωπίσει στα πλέι-οφ τον Πανηλειακό (1ος στον 1ο Όμιλο) με μειονέκτημα έδρας. Ο αξιόλογος Ολυμπιακός Σαβαλίων του Ερνέστο Λυμπέρη, που και φέτος έκανε μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, έμεινε οριστικά εκτός πλέι-οφ, καθώς ήθελε μόνο νίκη χθες. Ήταν ένα παιχνίδι ανοιχτό, με τον Ολυμπιακό να είναι φουλ επιθετικός και τη Νίκη του Αλέξη Γαλάνη με την εμπειρία των ποδοσφαιριστών της να κρατά με ψυχραιμία το αποτέλεσμα που ήθελε…
Η πρώτη καλή φάση ήταν για τη Νίκη στο 25΄, όταν από κόρνερ του Χ. Κολοτούρου, κεφαλιά από κοντά του Δαλαβούρα μπλόκαρε ο Πλατής. Ο Ολυμπιακός απάντησε τρία λεπτά μετά με σουτ του Μπατζαλή που πέρασε λίγο άουτ και στο 45΄ σέντρα-σουτ του Κολτσίδα από δεξιά έφυγε λίγο άουτ. Στο β΄ μέρος μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Ολυμπιακού στο 65΄, όταν από σέντρα του Α. Ρούνη και κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου, η μπάλα έφτασε στον Μηλαδόπουλο που έκανε την προβολή και έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Χ. Κολοτούρος. Στο 77΄ καλό σουτ του Καλογερόπουλου πέρασε λίγο άουτ και τρία λεπτά μετά σουτ του Γεωργιόπουλου έξω από την περιοχή η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι. Στο 90΄ γυριστό του Λιούρη από πλεονεκτική θέση, από το ύψος της μικρής περιοχής, δεν ανησύχησε τελικά τον Αντωνόπουλο και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δ. Κολοτούρος από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ, στην τελευταία φάση ενός πολύ καλού αγώνα, ιδίως στο β ημίχρονο.

Ολυμπιακός Σ.: Πλατής, Βλασσόπουλος (88΄ Σαββανίδης), Τσακοπιάκος, Λιούρης, Κ. Ρούνης, Χατζηνικολάου, Α. Ρούνης, Δ. Παναγιωτόπουλος, Ρ. Μπατζαλής, Κολτσίδας (65΄ Ζωγόπουλος), Μηλαδόπουλος (78΄ λ.τρ. Ζώντος).

Νίκη Τρ.: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος (75΄ Ι. Κασσιανός), Χ. Κολοτούρος, Δ. Κασσιανός, Δαλαβούρας, Γαργαρώνης, Καλογερόπουλος, Δ. Κολοτούρος, Νικολόπουλος, Γεωργιόπουλος, Ραυτόπουλος (86΄ Σαραντούλιας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος