FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ.-Προοδευτική 3-0: Υποβιβασμός μετά από 20 χρόνια για την «Προο»

Ημερομηνία: 28-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για τον 2ο Όμιλο, η Δόξα Ν.Μανωλάδας νίκησε το Σάββατο 3-0 την Προοδευτική, η οποία, μετά από 20 σερί χρόνια στην μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου (από τη σεζόν 2001-2002), επίτευγμα αναμφισβήτητα μεγάλο, υποβιβάστηκε στην Α2 Κατηγορία. Η άτυχη Δόξα φέτος, παρατάχθηκε με πολλές απουσίες (Πολίτης, Παντελής, Παπαδάτος, Παναγόπουλος, Καλογερόπουλος), αλλά και πάλι ήταν καλύτερη και σκόραρε στο 43΄ με τον μέχρι πριν ένα μήνα παίκτη της Προοδευτικής, Νίκο Βασιλόπουλο, με σουτ μέσα από την περιοχή. Στις αρχές του β΄ μέρους η Προοδευτική μπήκε δυνατά και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρίσει με τον Τσούλη, αλλά ο Κανελλόπουλος απέκρουσε με τα πόδια και στις δύο περιπτώσεις. Η Δόξα αποδείχτηκε πιο εύστοχη καθώς στο 75΄ ο Σαρανταυγάς με «κεραυνό» έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0 και στο 85΄ ο ίδιος παίκτης με πλασέ από ασίστ του Βασιλόπουλου, το τελικό 3-0.

Δόξα Ν.Μανωλάδας: Κανελλόπουλος, Π.Η. Φωτόπουλος, Πυρρής (65΄ Ψώνης), Μπλετσάκης, Δημητρόπουλος, Σαρανταυγάς, Σδρόλιας, Π.Σ. Φωτόπουλος (65΄ Αλ. Σταθόπουλος), Λιακόπουλος (55΄ Κολίτσης), Α. Σαπουντζάκης, Βασιλόπουλος.

Προοδευτική: Παναγόπουλος, Κατσιμιτσίρης, Κατσιμπερνάκης, Δ.Ι. Πατσούρας, Α. Πατσούρας, Δ.Α. Πατσούρας, Καζαντζής, Α. Σάμαρης, Σαλομπεχάι, Τσούλης, Ν. Σάμαρης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος