FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα-Πελόπιο 2-1: Νίκη παραμονής με ανατροπή!

Ημερομηνία: 31-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ολυμπιάδα Γουμέρου πέτυχε δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη, επί του Πέλοπα Πελοπίου αυτή τη φορά και είναι πλέον με το… ενάμισι πόδι στην Α1 καθώς έφτασε τους 12 βαθμούς, στο +5 από την Θύελλα και στο +9 από το Πελόπιο. Ο Πέλοπας προηγήθηκε στο σκορ, έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 και εν τέλει έφυγε χωρίς βαθμό από το Γούμερο και εκφράζοντας παράπονα για την διαιτησία.

Στο 20΄ ο Αδάμης έκανε το 0-1 και στο 25΄ ο Γ. Καραχάλιος δεν κατάφερε από πολύ κοντά να νικήσει τον Κολοβάδη, που εκτέλεσε χρέη γκολκίπερ εν τη απουσία του Μπουμπουνά! Στο 44΄ ο νεοαποκτηθείς Δημήτρης Μπάρκας αξιοποίησε μπαλιά του Γιώργου Ροδόπουλου και έφερε το ματς στα ίσα.

Στην επανάληψη, στο 60΄ ο Πέλοπας ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Αδάμη και πέντε λεπτά μετά η Ολυμπιάδα κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου, για το οποίο επίσης διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Γ. Ροδόπουλος ανέλαβε την εκτέλεσή του και σημείωσε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ολυμπιάδα: Κολοβάδης, Σοφ. Μπίρμπας, Φωτακόπουλος, Στ. Μπίρμπας, Χρ. Αγγελόπουλος, Γ. Μπίρμπας, Διαμαντάκος, Γ. Ροδόπουλος (75΄ Μπατουδάκης), Κωνσταντόπουλος, Μπάρκας, Δ. Μπίρμπας.

Πελόπιο: Γρηγορόπουλος, Βαμβακάς, Σταμόπουλος, Η. Καραχάλιος, Κουτσογιαννόπουλος, Καρβουνιάρης, Γ.Δ. Χριστόπουλος, Αδάμης, Γ.Ν. Χριστόπουλος, Σακέλλης, Γ. Καραχάλιος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος