FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ.-Δάφνη 3-0: Επέστρεψε στις νίκες

Ημερομηνία: 31-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στη Ν. Μανωλάδα, η Δόξα επικράτησε 3-0 της Δάφνης και παρέμεινε στο -4 από την δεύτερη θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ. Οι «μελανόλευκοι» με ένα γκολ στις αρχές κάθε ημιχρόνου απλούστευσαν τα πράγματα, απέναντι σε μια Δάφνη, που παρουσίασε καλό πρόσωπο, είχε και αυτή ευκαιρίες, αλλά προδόθηκε από τα λάθη της.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Θανάσης Καλογερόπουλος σημείωσε το 1-0 ύστερα από γύρισμα του Βασίλη Παντελή από δεξιά. Στο α΄ ημίχρονο οι δύο ομάδες απώλεσαν ευκαιρίες να σκοράρουν και πήγαν στα αποδυτήρια με το ρευστό 1-0. Στις αρχές του β΄ ημιχρόνου, στο 48΄, ο Πυρρής με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πολίτη έκανε το 2-0 και έβαλε γερά τις βάσεις της νίκης για την ομάδα του. Στη συνέχεια ο Κανελλόπουλος είπε «όχι» σε Κακολύρη και Περικλέους και στο 80΄ ο Π.Σ. Φωτόπουλος ύστερα από λάθος της άμυνας της Δάφνης, με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Για την Δόξα αγωνίστηκε ως αλλαγή ο νεοαποκτηθείς αριστερός μπακ-χαφ από την Προοδευτική, Γιώργος Λιακόπουλος.

 

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος Πυρρής (80΄ Α.Α. Σαπουντζάκης), Κολίτσης (80΄ Π.Η. Φωτόπουλος), Σδρόλιας, Μπλετσάκης, Πολίτης, Σαρανταυγάς, Παντελής, (85΄ Λιακόπουλος), Παναγόπουλος, Παπαδάτος (75΄ Π.Σ. Φωτόπουλος), Καλογερόπουλος.

Δάφνη: Τσουτσουλίδης, Μετσάι, Τσαγρής (46΄ Χατζής), Δ. Παναγόπουλος, Δρακόπουλος, Κωστόπουλος, Φριτζήλας, Βαρβαρέσος (65΄ Παπαδόπουλος), Κακολύρης, Βασιλείου (46΄ Περικλέους).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος