FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Αλφειός 2-0: Καπάρωσε την πρωτιά με Τζανέτο

Ημερομηνία: 31-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός έστω και δύσκολα έκαμψε την αντίσταση του Αλφειού με σκορ 2-0, χθες στο Στάδιο Πύργου και ξέφυγε 5 βαθμούς από τον δεύτερο Ξενοφώντα, στον 1ο Όμιλο της Α1 DUOMO-MONK, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρωτιά στον όμιλο.

Η ομάδα του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου είχε την εδαφική υπεροχή απέναντι στον καλά στημένο αμυντικά Αλφειό, και στο α΄ μέρος είχε δύο σουτ του Παναγιώτη Τσίγκρηλα που πέρασαν άουτ και στο 40΄ μια κεφαλιά του Δημάκη από κόρνερ του Γκρίλλα, που πέρασε λίγο πάνω από δοκάρια. Ο Αλφειός, που στάθηκε πολύ καλά και είχε και αυτός ευκαιρίες στο ματς, είχε απειλήσει πρώτος στο 5ο λεπτό με τον Αγριδιώτη, που σούταρε μέσα από την περιοχή και απέκρουσε ο Κουρλός.

Στο β΄ μέρος ο Αλφειός είχε καλή φάση να ανοίξει το σκορ στο 50΄ με τον Τσαντίλη, που τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Κολόκας με τάκλιν κι άλλη μια φάση λίγο μετά με τον Αγριδιώτη. Ο Πανηλειακός είχε στο 60΄ ένα καλό σουτ του Μπάλλα που κόντραρε σε σώματα. Οι ερυθρόλευκοι ενέτειναν την πίεσή τους στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα και στο 80΄ ο Τζανέτος κέρδισε πέναλτι από τον Νώντα Αβραμόπουλο, με την ομάδα του Επιταλίου να διαμαρτύρεται για την απόφαση του διαιτητή Παναγόπουλου. Ο Τζανέτος ανέλαβε την εκτέλεση κι έκανε το 1-0. Στις καθυστερήσεις ο έμπειρος μέσος και 1ος σκόρερ του πρωταθλήματος, με πλασέ ύστερα από γύρισμα του Μάζη από δεξιά, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Πανηλειακός: Κουρλός, Γαλανόπουλος, Δημάκης, Κολόκας, Κωτσάκης, Δ. Τσίγκρηλας (70’ Τριανταφύλλης), Γκρίλλας (46’ Κανάνι), Τζανέτος, Μπάλλας (85’ Πετρόπουλος), Κακόγιαννος (46’ Έλιοτ), Π. Τσίγκρηλας (85’ Μάζης).

Αλφειός: Βυθούλκας, Τσιτσιρόπουλος, Λιαρόπουλος (72’ Δρογγίτης), Τσαντίλης, Αβραμόπουλος, Τεκερλέκης (70’ Καλομοίρης), Βαραμπούτης, Τζουβάνι, Παργινός, Αγριδιώτης, Λαμπρόπουλος (60’ Μανέτας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος