FOLLOW US: facebook twitter

Oικονομικές Αιχμές

Ημερομηνία: 03-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Αρκετός κόσμος κυκλοφόρησε στον Πύργο τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, αφού το τετραήμερο ευνόησε και την κάθοδο ετεροδημοτών. Η εικόνα στα καταστήματα εστίασης ήταν ενθαρρυντική, τουλάχιστον τις πρωινές-μεσημεριανές ώρες.

*«Σφαίρα» πάει το ιταλικό εστιατόριο Otto που άνοιξε δίπλα στο TEN στην κεντρική πλατεία του Πύργου, για το οποίο σας είχα ενημερώσει εγκαίρως. Το μενού είναι αρκετά «ψαγμένο», ενώ αρκετός κόσμος το επιλέγει τόσο για να καθίσει εκεί όσο και για takeaway.

*Άκουσα πάντως –αλλά δεν το έχω διασταυρώσει και το μεταφέρω με επιφύλαξη- πως ετοιμάζεται παρόμοια επένδυση στην εστίαση και από άλλον επαγγελματία που δραστηριοποιείται στην πλατεία της ηλειακής πρωτεύουσας.

*Δέκα χρόνια λειτουργίας έκλεισε αισίως ο «Εδέατρος» στον πεζόδρομο του Αρχαιολογικού Μουσείου του Πύργου. Η Αλεξία Γεωργοπούλου ευχαρίστησε με ανάρτησή της τον κόσμο για την υποστήριξη. Σας θυμίζω πως ο Εδέατρος άνοιξε στην  «καρδιά» της κρίσης, τα Χριστούγεννα του 2013, όπου τότε ήταν πολύ πιο δύσκολο το οικονομικό κλίμα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia