FOLLOW US: facebook twitter

Οι γρίφοι με τις ώρες θανάτου των παιδιών στην Πάτρα

Ημερομηνία: 02-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Διάσταση στις καταθέσεις της μητέρας από την Πάτρα και του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου για το πότε ακριβώς «έσβησε» η μικρή Μαλένα

Οι πρώτες καταθέσεις που έχουν λάβει οι αστυνομικοί από μάρτυρες στην υπόθεση των ανεξήγητων θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα ανέδειξαν διάσταση στην περιγραφή των γεγονότων που κάνει η μητέρα σε σχέση με τα επίσημα ιατρικά έγγραφα. Οι αστυνομικοί που συγκεντρώνουν το υλικό εστιάζουν σε αυτές τις αντιφάσεις, προσπαθώντας να λύσουν αυτό το πρωτοφανές μυστήριο.

Ενδεικτικά, για την περίπτωση της Μαλένας, που «έσβησε» στα 3,5 χρόνια της στο νοσοκομείο, στις 13 Απριλίου 2019, η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου είχε καταθέσει ότι το παιδάκι πέθανε στις 16.40 το απόγευμα, ενώ εκείνη κοιμόταν δίπλα του.

«Ετρεξα στο δωμάτιο των νοσηλευτών για να τις φωνάξω. Δεν τις βρήκα, πήγα στο δωμάτιο των γιατρών και πάλι δεν βρήκα κανέναν. Σε κάποιο δωμάτιο άκουσα φωνές και έτρεξα… Δεν έγινε άμεσα ΚΑΡΠΑ ούτε ανάνηψη… Μετά από 10 λεπτά έφτασαν οι γιατροί της ΜΕΘ και με έβγαλαν από το δωμάτιο…» αναφέρει στην κατάθεσή της. Ομως, στα έγγραφα που περιλαμβάνονται στη σχετική δικογραφία αναφέρεται πως το ιατρικό προσωπικό υποστηρίζει ότι ενημερώθηκε από τη μητέρα στις 17.15, δηλαδή 35 λεπτά αργότερα.

newsbreak.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος