FOLLOW US: facebook twitter

Δεκατρείς καντίνες θα δημοπρατήσει ο δήμος Ζαχάρως

Ημερομηνία: 02-03-2022 | Συντάκτης:

-Τιμή εκκίνησης ορίστηκαν οι 3.000 ευρώ από το δημοτικό συμβούλιο

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου



Δεκατρείς καντίνες στις παραλίες της Ζαχάρως, έκτασης 30 τ.μ., δρομολογεί για το φετινό καλοκαίρι η δημοτική αρχή, μετά τη σχετική εισήγηση του τμήματος Δημοτικής Περιουσίας. Προβλέπονται δύο θέσεις στην Κοινότητα Ζαχάρως (Παλαιό Περίπτερο και CAMPING), δύο θέσεις στο Γιαννιτσοχώρι (Κεντρική Γιανιτσοχωρίου και Γιανιτσοχώρι Α΄), δύο θέσεις στο Νεοχώρι (Κεντρική Νεοχωρίου και Νεοχωρίου Α΄(Γήπεδο), τρεις θέσεις στην Κοινότητα Ταξιαρχών (ταξιάρχες Α΄, Ταξιάρχες Β΄ και Ταξιάρχες Γ΄), τρεις θέσεις στην Κοινότητα Κακοβάτου (Κακόβατος ποτάμι, Κακόβατος Β΄ και Κακόβατος Ποτόκια) και μία θέση στους Σχίνους (Ακίδα Σχίνων). Το ποσό εκκίνησης της Δημοπρασίας προτείνεται από την Δημοτική Αρχή στις ανωτέρω καντίνες σε 3.000 ευρώ σε όλες, με διάρκεια μίσθωσης στο ένα έτος.

Το ποσοστό εσόδων της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) που θα προέλθει από τα μισθώματα των γόνιμων Δημοπρασιών θα είναι 25% στα πλαίσια των οριζομένων από το ΣΕΠ/2007 Μνημόνιο Συναντίληψης και Συνεργασίας που αφορά την ανάδειξη του φυσικού κάλλους και την ορθολογική εκμετάλλευση του παραλιακού μετώπου στα διοικητικά όρια του Δήμου Ζαχάρως.

Σε ό,τι αφορά τις καντίνες και τις ξαπλώστρες για το 2022 προτείνεται να διατεθεί προς δημοπρασία ένα τμήμα αιγιαλού-παραλίας στην θέση παλαιό Περίπτερο, ένα τμήμα στη θέση παλαιό περίπτερο B’, ένα τμήμα στην θέση Camping, ένα τμήμα στη θέση Άγιος Νικόλαος και ένα τμήμα στη θέση Καϊάφα , 500 τ.μ./τμήμα. Στο Νεοχώρι προτείνεται προς δημοπρασία ένα τμήμα αιγιαλού-παραλίας στη θέση Κεντρική Νεοχωρίου και ένα τμήμα στην θέση Νεοχωρίου Α΄. Στην Τ.Κ. Ταξιαρχών προτείνεται προς δημοπρασία ένα τμήμα αιγιαλού-παραλίας στη θέση Ταξιάρχες Α΄, ένα τμήμα στην θέση Ταξιάρχες Β΄ και ένα τμήμα στην θέση Ταξιάρχες Γ΄, στην Τ.Κ. Κακοβάτου ένα τμήμα αιγιαλού –παραλίας στην θέση Κακόβατος Ποτάμι, ένα τμήμα στη θέση Κακόβατος Β΄ και ένα τμήμα στην θέση Κακόβατος Ποτόκια, στο Γιαννιτσοχώρι ένα τμήμα αιγιαλού-παραλίας στην θέση Κεντρική Γιανιτσοχωρίου και ένα ακόμα τμήμα στην Τ.Κ. Σχίνων στη θέση Ακίδα Σχίνων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος