FOLLOW US: facebook twitter

Νέα διάκριση για τον κομμωτή Σ. Νιάρχο από το Καλλίκωμο-Βραβεύτηκε σε Πανελλήνιο διαγωνισμό κομμωτικής

Ημερομηνία: 24-03-2022 | Συντάκτης:

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου



Μια μεγάλη διάκριση σε Πανελλήνιο διαγωνισμό κομμωτικής για αντρικά κουρέματα, κατέκτησε ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Κομμωτών και Κουρέων Ν. Ηλείας, Σάκης Νιάρχος, που διατηρεί κομμωτήριο στο Καλλίκωμο.

Ο Σταύρος Νιάρχος συμμετείχε στο 6ο Greek Barber festival που πραγματοποιήθηκε στο Hotel Casino στο Λουτράκι, έναν φημισμένο διαγωνισμό στον οποίο πήραν μέρος οι καλύτεροι 25 κομμωτές της χώρας και γι’ αυτό εννοείται ότι υπήρξε μεγάλος ανταγωνισμός. Ο νεαρός ταλαντούχος Ηλείος κομμωτής, κατέκτησε την 3η θέση πανελλαδικά στην κατηγορία fast load face, σε μια δηλαδή από τις τέσσερις διαγωνιστικές θεματικές του διαγωνισμού, ενώ ήρθε 8ος στην πανελλήνια κατάταξη, όπου συγκεντρώνονται οι υψηλότερες βαθμολογίες των συμμετεχόντων και κάθε φορά αναδεικνύεται ο 1ος-2ος και 3ος Barber of the Year. Να σημειώσουμε ωστόσο, ότι ο κ. Νιάρχος έχει πολλά βραβεία στο ενεργητικό του σε διάφορους Πανελλαδικούς διαγωνισμούς , όπως και την πρώτη θέση στον Πανακύπριο διαγωνισμό κομμωτικής και όπως φαίνεται συνεχίζει να εμπλουτίζει τη συλλογή του!

Ο κ. Νιάρχος μιλώντας στην Πρωινή γι’ αυτή του την διάκριση, εξέφρασε τη χαρά του και θέλησε να ευχαριστήσει πρωτίστως το Σωματείο Κομμωτών Νόμου Ηλείας που τον στήριξε ηθικά και οικονομικά για να συμμετάσχει στο 6ο greek barber festival, επίσης τα μοντέλα του και φίλους του Ντίνος Κοντονή, Απόστολο Έρχο και Γιώργο Σαγρή που τον βοήθησαν σε αυτό το θεσμό. Σε ερώτησή μας γιατί με τόσα βραβεία έχει επιλέξει να διατηρεί κομμωτήριο σε μια μικρή κωμόπολη όπως το Καλλίκωμο ενώ θα μπορούσε να ανοίξει τα φτερά του σε άλλες μεγάλες πόλεις, μας απάντησε ότι αυτός είναι ο τόπος του και εκεί επιλέγει να δραστηριοιπείται, ενώ η πελατεία του προέρχεται από όλη την ευρύτερη περιοχή. “Πιστεύω πως δεν έχει σημασία που έχεις την επιχείρησή σου, στην προκειμένη περίπτωση το κομμωτήριο μου. όταν ο άλλος θέλει να σε βρει, θα σε βρει όπου κι αν είσαι”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος