FOLLOW US: facebook twitter

Μικτές Ηλείας: Δύο ισοπαλίες με Μεσσηνία

Ημερομηνία: 09-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Η Κ-17 της Ηλείας όπως παρατάχθηκε σήμερα κόντρα στην Μεσσηνία.

Διεξήχθη σήμερα η 5η αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και οι Μικτές Ηλείας έπαιξαν εντός έδρας, στο Ενωσιακό γήπεδο, με τις αντίστοιχες της Μεσσηνίας. Η Κ-15 έφερε ισοπαλία 2-2 κι έφτασε τους 10 βαθμούς στον 5o Όμιλο (είχε ξεκινήσει με 3 στα 3) και είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στους «16» (προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου). Το σκορ άνοιξε ο Καραντώνης στο 6΄ με σουτ έξω από την περιοχή και το 1-0 ήταν σκορ ημιχρόνου. Στο β΄ μέρος οι Μεσσήνιοι ισοφάρισαν στο 58΄ με τον Γεωργουλέα και στο 63΄ ο Φερεκίδης έκανε το 2-1 με πλασέ. Λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο τελικό 2-2 με τον Ντελή.


K-15 Ηλείας (Χρυσανθακόπουλος): Γκογκάκης, Τσαγδής (48΄ Αναστασόπουλος), Γερασιμόπουλος, Γκότσης, Κολοσκόπης, Καραντώνης, Πολυχρονόπουλος (48΄ Βασιλακόπουλος), Δρακόπουλος, Τραμπαδώρος, Φερεκίδης, Αλτάνης.

Η Κ-17, που είχε 1 νίκη και 2 ισοπαλίες, έφερε και τρίτη ισοπαλία στον όμιλο, με σκορ 2-2, και δεν έχει πολλές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Ηλείοι προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο με δύο γκολ του Αλτάνη στο 16΄ και 25΄, ο οποίος στις αρχές του β΄ ημιχρόνου είχε δοκάρι. Οι Μεσσήνιοι μείωσαν 2-1 με πέναλτι του Γεωργόπουλου στο 70΄ και ισοφάρισαν 2-2 στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον Καραΐσκο.

Κ-17 Ηλείας (Χρυσανθακόπουλος): Σίνος, Φωτόπουλος (32΄ Μπομπής), Τσαγρής, Κουτσογιαννόπουλος, Παπαγεωργίου, Καρακατσάνης, Αλτάνης (65΄ Διαμαντόπουλος), Τσάλας, Παλούμπης (88΄ Τζέμος), Φριντζήλας (65΄ Γεωργόπουλος), Δουλαβέρης.


Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος