FOLLOW US: facebook twitter

Μελέτες έργων για πυρόπληκτες περιοχές και έργα οδοποιίας άνω των 3 εκ. ευρώ

Ημερομηνία: 07-03-2023 | Συντάκτης:

Εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ήλιδας

Μελέτες έργων που αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ και έργα βελτίωσης αγροτικής οδοποιίας ύψους 1,2 εκ. ευρώ ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ήλιδας στην συνεδρίαση της Δευτέρας, υπό την προεδρία του Δημάρχου κ. Γιάννη Λυμπέρη.

Πρόκειται για την έγκριση μελετών που θα υποβληθούν άμεσα για ένταξη στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη παρέμβαση στις πυρόπληκτες περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας- Ηλεία».

Από τον Δήμο Ήλιδας έχουν προταχθεί τρία έργα:

– «Βελτίωση – Αποκατάσταση τμημάτων οδικού δικτύου Δήμου Ήλιδας» προϋπολογισμού 1.219.737,55 ευρώ

-«Αγροτικός Εξηλεκτρισμός Δήμου Ήλιδας» με προϋπολογισμό 284.638,97 ευρώ

-«Παρεμβάσεις στις πυρόπληκτες περιοχές Δήμου Ήλιδας» με προϋπολογισμό 483.982,70 ευρώ

Αναφορικά με τα έργα αγροτικής οδοποιίας, η Οικονομική ενέκρινε και τα πρακτικά των Επιτροπών των διαγωνισμών για τα έργα:  «Βελτίωση αγροτικής οδού στις Τ.Κ. Δάφνης και Αγ. Δημητρίου Δ.Ε. Αμαλιάδας Δήμου Ήλιδας», προϋπολογισμού 691.532,26€ ,  «Βελτίωση αγροτικής οδού στην Τ.Κ. Δουνείκων Δ.Ε. Αμαλιάδας Δήμου Ήλιδας», προϋπολογισμού: 393.000,00€ ,  «Βελτίωση αγροτικής οδού στην θέση Κυδωνίτσες Δ.Κ. Αμαλιάδας, Δ.Ε. Αμαλιάδας Δήμου Ήλιδας» προϋπολογισμού 162.903,23€. Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 1.247.435,49 ευρώ.

Επιπλέον εγκρίθηκε η εκτέλεση των εργασιών που αφορούν στο κλάδεμα και την κοπή δένδρων, καθώς και στην κοπή χόρτων στις δημοτικές ενότητες της Αμαλιάδας και της Πηνείας, καθώς επίσης πέρασε από την Επιτροπή και το σχέδιο Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης οικονομικού έτους 2023.

Τέλος, εγκρίθηκε η εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Ήλιδας οικονομικού έτους 2023.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος