FOLLOW US: facebook twitter

Θετική εξέλιξη με τις καθαρίστριες των σχολείων

Ημερομηνία: 07-03-2023 | Συντάκτης:

Συναντήθηκαν και ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο Γιάννη Λυμπέρη

Λύση στο θέμα που είχε ανακύψει με τις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων έδωσε η Δημοτική Αρχή Ήλιδας, καθώς μετά από επίμονη και επίπονη προσπάθεια εξασφαλίστηκαν οι απαιτούμενοι πόροι για την κάλυψη της δαπάνης προκειμένου οι καθαρίστριες να εργάζονται με πλήρες και όχι μειωμένο ωράριο.

Πρόκειται για εξέλιξη η οποία σαφώς ικανοποίησε τις εργαζόμενες και αναμένεται να αντιμετωπιστούν και τα όποια προβλήματα είχαν ανακύψει με τον καθαρισμό σχολικών μονάδων.

Στην συνάντηση που είχαν το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης και ο αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών Παναγιώτης Παναγιωτάρας με τις καθαρίστριες των σχολείων, ο κ. Λυμπέρης τις ενημέρωσε για την θετική αυτή εξέλιξη καθώς ήδη εντάχθηκε το προβλεπόμενο ποσό στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού του δήμου και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα διαδικαστικά.

Αν και δεν υπήρχαν οι απαιτούμενοι διαθέσιμοι πόροι από το κεντρικό κράτος, ο δήμος ανέλαβε να προχωρήσει την διαδικασία εξοικονομώντας το προβλεπόμενο ποσό και μάλιστα πιο σύντομα από την αρχική πρόβλεψη.

Γεγονός που ικανοποίησε πλήρως τις καθαρίστριες, οι οποίες και ευχαρίστησαν τον κύριο Λυμπέρη για την άμεση κινητοποίηση και το θετικό αποτέλεσμα. Εξέφρασαν δε την πρόθεσή τους να συμβάλλουν τα μέγιστα από την πλευρά τους και επέδειξαν διάθεση συνεργασίας προκειμένου να καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες καθαριότητας των σχολικών μονάδων. Ζήτησαν δε, για το επόμενο σχολικό έτος να ξεκινήσουν οι διαδικασίες νωρίτερα, εντός του καλοκαιριού, ώστε από την έναρξη της σχολικής χρονιάς να είναι πλήρους απασχόλησης.

Και ο κ. Παναγιωτάρας ευχαρίστησε από την πλευρά του τον Δήμαρχο για την επιτάχυνση των διαδικασιών και το θετικό αποτέλεσμα, καθώς και τον αντιδήμαρχο οικονομικών κ. Ευγένιο Αστερή για την συνεργασία και όλες τις ενέργειες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος