FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Μάχη Αίαντα-Θύελλας στη Γαστούνη

Ημερομηνία: 28-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σήμερα στις 3.45μ.μ. το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Το ενδιαφέρον κορυφώνεται στο Κύπελλο Ηλείας MARKET IN καθώς έχουμε φτάσει στα ημιτελικά και σήμερα στις 3.45μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Γαστούνης, θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στον Αίαντα και την Θύελλα Καταραχίου Πύργου. Οι αγώνες είναι διπλοί και θα ακολουθήσει επαναληπτικός στο Ενωσιακό γήπεδο (πιθανότατα το Σάββατο 16 Μαρτίου). Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι, ως γνωστόν, ΠΑΟ Βάρδας-Αστέρας Αμαλιάδα, με το πρώτο παιχνίδι να έχει τελειώσει 0-0 στην Αμαλιάδα.

Όσο για το σημερινό παιχνίδι στη Γαστούνη, ο Αίας στο πρωτάθλημα έχει αποδειχτεί “σκληρό καρύδι” για τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας καθώς έχει κερδίσει τον Ηλειακό και έχει φέρει ισοπαλίες με Θύελλα, Ξενοφώντα και Δόξα και θέλει να βάλει δύσκολα ξανά στην ομάδα του Πύργου, για τον θεσμό του Κυπέλλου αυτή τη φορά. Η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη μπορεί να έχει ρίξει το βάρος στη μάχη της παραμονής στην Α΄ Κατηγορία, ωστόσο ενδεχόμενη συμμετοχή στον τελικό Κυπέλλου δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, οπότε θα παραταχθεί με στόχο να μείνει ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού. Ωστόσο, δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Χαράλαμπος Κολοτούρος, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Νικολόπουλου, Σταματόπουλου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Η Θύελλα είχε ρεπό το περασμένο Σαββατοκύριακο για το πρωτάθλημα, ανέκτησε δυνάμεις και πάει στη Γαστούνη με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα της δώσει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό ενόψει του δεύτερου αγώνα στο Ενωσιακό. Βέβαια, σε άλλο ένα ματς τελευταία, θα παραταχθεί με πολλές απουσίες καθώς δεν υπολογίζονται οι στρατευμένοι Αγκόλλι και Ρούνης και οι τραυματίες Τεκερλέκης, Τριανταφύλλης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των προερχόμενων από τραυματισμό Καράμπελα, Τζανέτου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος