FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Εύκολα στους «4» η Θύελλα, 3-1 τον Πανηλειακό

Ημερομηνία: 24-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ηλείας MARKET IN ολοκληρώθηκε σήμερα στο Στάδιο Πύργου με την διεξαγωγή του πυργιώτικου ντέρμπι ανάμεσα στον Πανηλειακό και την Θύελλα Καταραχίου. Νικήτρια αναδείχτηκε η Θύελλα που επικράτησε με 1-3. Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τον Αίαντα Γαστούνης. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι ΠΑΟ Βάρδας-Αστέρας Αμαλιάδας.

Η Θύελλα ήταν ανώτερη στο α΄ ημίχρονο, μπήκε δυνατά από το 1ο λεπτό όπου είχε δοκάρι με τον Βράπι, είχε δύο χαμένα τετ-α-τετ με τον Καράμπελα στο 4΄ και στο 25΄, άλλα δύο με τον Τζανέτο, στο 8΄ και στο 36΄, ώσπου στο 45΄ ο Καράμπελας με μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον πολύ καλό Δασκαλόπουλο, ο οποίος μέχρι εκείνο το λεπτό είχε πραγματοποιήσει τέσσερις σωτήριες αποκρούσεις, και έγραψε το 0-1. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄ ημιχρόνου, η Θύελλα συνδυάστηκε ωραία έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Τζανέτος πάσαρε στον Καράμπελα, αυτός με κεφαλιά έδωσε στον Αγκόλλι, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Δασκαλόπουλο για το 0-2.

Στο β΄ μέρος ο Πανηλειακός έγινε πιο επιθετικός με την είσοδο στο παιχνίδι και των Μάζη, Κουλούρη και στο 65΄ έχασε καλή ευκαιρία να μειώσει το σκορ, με ένα σουτ του Καπετανακη από δεξιά που πέρασε λίγο άουτ. Στο 75΄ η Θύελλα πέτυχε και τρίτο γκολ με τον 15χρονο Παναγιώτη Βασιλόπουλο με διπλή προσπάθεια, ύστερα από παράλληλη μπαλιά του Τζανέτου από αριστερά.

Στο 88΄ ο Πανηλειακός μείωσε στο τελικό 1-3 με σουτ του Αντώνη Κουλούρη που πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Θεοδωρακόπουλου σε σουτ του Γιώργου Λούσκου.

Πανηλειακός: Δασκαλόπουλος, Μάρκου, Γεωργουλόπουλος (70′ K. Λαμπρόπουλος), Κανάνι (67′ Κουλούρης), Σέζαρ, Σακέλλης (60′ Μάζης), Καπετανάκης,  Λούσκος, Κακόγιαννος (46′ Φώτης), Μιλοσέσκι, Οικονομίδης.

Θύελλα: Θεοδωρακόπουλος, Αποστολόπουλος, Δημάκης, Δημόπουλος, Καρακατσάνης, Αγκόλλι, Τεκερλέκης (77′ Πετρόπουλος), Τζανέτος, Καράμπελας (77′ Παργινός), Σταθάτος (18′ λ.τρ. Μπουρούκης), Βράπι (69′ Βασιλόπουλος).

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Πέμπτη.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος