FOLLOW US: facebook twitter

Καντίνες και ξαπλώστρες δημοπρατεί ο δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 20-04-2023 | Συντάκτης:

Τις 9+13 θέσεις καθόρισε το δημοτικό συμβούλιο με ομόφωνη απόφαση

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου

Καντίνες και ξαπλώστρες-ομπρέλες θα δημοπρατήσει το προσεχές χρονικό διάστημα ο δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τον καθορισμό των χώρων μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού-παραλίας σε τρίτους, με σύναψη μισθωτικής σχέσης κατόπιν διενέργειας πλειοδοτικής δημοπρασίας για τη μίσθωση.

Σύμφωνα με την εισήγηση που κατέθεσε η αρμόδια αντιδήμαρχος Γεωργία Κακαλέτρη και με βάση τις γνωμοδοτήσεις των τοπικών κοινοτήτων, καθορίστηκαν συνολικά εννέα θέσεις για τροχήλατες καντίνες και δεκατρείς θέσεις για ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Στην Τοπική Κοινότητα Κάστρου προβλέπεται μία θέση για τοποθέτηση τροχήλατης αυτοκινούμενης ή μη Καντίνας και τρεις θέσεις για ξαπλώστρες και ομπρέλες στη θέση «Καλαμιάς», δύο καντίνες στις θέσεις «Πετρέλαια Α» και «Πετρέλαια Β» και αντίστοιχες θέσεις για ξαπλώστρες-ομπρέλες.

Οι θέσεις για όμορες επιχειρήσεις Hellenic Efs Hotel Management ΕΠΕ, Camping Melissa και Κουρής Νικόλαος διαμορφώνονται σύμφωνα με τα επισυναπτόμενα τοπογραφικά διαγράμματα.

Στην Τοπική Κοινότητα Κάτω Παναγιάς προβλέπεται στη θέση «Μιμόζα» μία καντίνα και μία θέση για ξαπλώστρες και ομπρέλες, στην ΤΚ Λεχαινών προβλέπεται μία καντίνα και μία θέση για ξαπλώστρες στη θέση «Άγιος Παντελεήμονας», κοντά στο Αλιευτικό καταφύγιο στην ΤΚ Μανολάδας από μία καντίνα στο Κουνουπελάκι-Νησάκι, στο Φάλαρι, στο Μεγάλο Πεύκο και στο Κουνουπελάκι, με αντίστοιχες θέσεις για ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Πρόσθετες θέσεις για ξαπλώστρες προβλέπονται στις θέσεις «Μπρινιά- Λάκες- δεξιά Ντάσιου» και «Μπρινιά- αριστερά Ντάσιου». Η θέση για την όμορη επιχείρηση Ντάσιου διαμορφώνεται σύμφωνα με το επισυναπτόμενο τοπογραφικό διάγραμμα. Η μίσθωση προτείνεται από ένα έως τρία συνεχόμενα έτη και έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2025.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος