FOLLOW US: facebook twitter

«Ανάχωμα» για 207 περιστατικά το Νοσοκομείο Κρεστένων!

Ημερομηνία: 20-04-2023 | Συντάκτης:

Αντιμετώπισε με ασφάλεια ασθενείς που χρειάστηκαν νοσοκομειακή φροντίδα την περίοδο του Πάσχα

Γράφει η Κική Κολοβέρου- kkoloverou@yahoo.gr

Διακόσια εφτά περιστατικά λιγότερα, κατέληξαν τις ημέρες των πασχαλινών εορτών στο Νοσοκομείο του Πύργου καθώς η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων λειτούργησε ως «ανάχωμα» εξυπηρετώντας ασθενείς που χρειάστηκαν νοσοκομειακή φροντίδα.

Σύμφωνα λοιπόν μετα επίσημα στοιχεία, από την Μεγάλη Δευτέρα 10/4/23 έως και τη Δευτέρα του Πάσχα 17/4/23 η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων αντιμετώπισε με ασφάλεια 207 Επείγοντα περιστατικά στα ΤΕΠ Παθολογικού, ΤΕΠ Χειρουργικού και στο Παιδιατρικό τμήμα. Επίσης έγιναν και 11 εισαγωγές στη Βραχεία Νοσηλεία όπου αντιμετωπίστηκαν άμεσα και με ασφάλεια.

Όπως ανέφερε η Διοικήτρια της ΝΜ Κρεστένων Αριστέα Παπαδοπούλου, είχαν προετοιμαστεί για την μεγάλη προσέλευση στη περιοχή μας των εκδρομέων του Πάσχα και την πολύ πιθανή αύξηση των έκτακτων περιστατικών και όπως αποδεικνύεται και από την κίνηση που σημειώθηκε, κατάφεραν να ανταπεξέλθουν. «Στόχος της Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων είναι να συμβάλει στην αποσυμπίεση των επειγόντων περιστατικών που θα κατέληγαν στα ΤΕΠ του Γ.Ν Πύργου, τα οποία με ασφάλεια μπορούν να αντιμετωπίζονται στην Μονάδα μας!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο το προσωπικό μας, ιδιαίτερα όμως το Ιατρικό και το Νοσηλευτικό προσωπικό γιατί με συνέπεια, επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης ανταπεξήλθαν στις αυξημένες απαιτήσεις της περιόδου του Πάσχα.

Σημειώνω δε ότι η Νοσηλευτική Μονάδα μας εφημερεύει όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο» ανέφερε ενώ πρόσθεσε πως «Είμαστε δυνατή ομάδα και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το πολύτιμο αγαθό της υγείας, της ενημέρωσης, της ευαισθητοποίησης και της πρόληψης σε όλους τους πολίτες της Νότιας Ηλείας και όχι μόνο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος